![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
`OranBro`
Historia Domek budowałem 3 dni, a zdjęcia zajęły mi ze 3 godziny ![]() Nazwa OranBro to skrót od OrangeBrown, czyli PomarańczBrąz Budowlę zamieszkuje 2 osobowa rodzina: Carla i Julie Wright Dom dedykuję: Tusii Feliss Invidiuś Kubussa Volturii Avenly Liv Aniołkowi Asiołkowi Vibratorii Kubkowi Wolcikowi D_S Nysii Wikki Miyoki Upadłej Duszy Kowalinowi Brzósi Bjorkusii Katarze Intence Kago-to-ja Haughtonowi Dżonowi Symfonii Dominicowi Missii C. Luth Bryła ![]() Front ![]() Ogród ![]() ![]() Garaż (Simki zastanawiają się, jaki samochód wybrać) ![]() Rzuty: ![]() Widok Ogólny: ![]() Przedsionek ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Z kuchni prowadzą drzwi do pralni ![]() ![]() Jadalnia ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez dżin. : 16.05.2009 - 20:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
JIN!
![]() Zaskoczyłeś mnie! Aż nie mam do czego się przyczepić, dom super! 10/10
#3 |
Guest
|
![]()
BAN DLA JINA!!
Wow!! to jest super Wszystkie pomieszczenia są eleganckie a zarzem pełne życia Z ręką na sercu mogę powiedziec 10\10 PS: Dziękuję za dedykacje |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Pomijając dosyć prostą bryłę, z zewnątrz dom jest bardzo ładny. Wnętrza są gustowne, urządzone ze smakiem. Oczywiście musi być jakieś "ale" ( ![]() ![]() Czekam na odpowiedź. Ogólnie? Duże brawa. Od Twojego pierwszego domu tak wiele się nauczyłeś... ![]() edit: Dobra, dobra. Dziekuje za odp. ![]() Ostatnio edytowane przez mienso : 16.05.2009 - 17:23 |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dzięki za dedykację
![]() Bryła, choć prosta mi się bardzo podoba. Ogródek i roślinność to rewelacja. Wnętrza udało Ci się zachować w fajnym klimacie, ale nie podobają mi się meble, które dobrałeś... |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurde, no, nie mam się do czego przyczepić
![]() 10/10 ![]() ![]()
#7 |
|
![]()
No oczywiście w dedykacjach są wszyscy oprócz mnie<foch>=p
Miałam dać to samo łóżko do mojego nowego projektu Ty dziadku!!xD Dziś budowałam i też mam taki dach pod innym kątem-mówię na wszelki wypadek;] Poza tym- straszna dżungla, ale nadaję klimat, zwłaszcza gdy się wejście do środka- a tam jak w piecu;] Śliczna łazienka i kuchnia. 9/10 za łóżko=p |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dziękuję za pamięć (dedykację) :*
Może na początek zadam Ci pytanie, bo troszkę mnie to zaintrygowało... Te Simki to lezby? ![]() Dobra, jakby co, nie biorę tego pod uwagę. Część właściwa mojego komenta: domek piękny, troszkę mi skrzętło, że na 5 zdjęciu jest taka, hm, przerwa (jest murek, potem "przerwa" i dach- normalnie jak się buduje dachy to zamiast tej "przerwy" powinna być ściana). Strasznie podobają mi się te kamienie jako dojście do domu ![]() ![]() ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez dżin. : 16.05.2009 - 18:17 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest