![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Z góry przepraszam jeżeli już taki temat był ale ta wyszukiwarka jest do niczego.
Więc mam rodzinę babka jest w ciąży poród przyspieszyłam InSimatorem. Zaczyna rodzić urodziłaa dwoje dzieci na pasku rodziny nie ma głów dzieci tylko są dwa kwadraciki zielone a simka ma dalej brzuch. o.O Co ciekawe jka czekam te 3 dni to to samo się dzieje ;x Pomoże ktoś? Ostatnio edytowane przez Liv : 28.12.2009 - 12:16 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zestaw standardowych pytań w takich wypadkach:
- Dodatki z neta? - Używałaś boolpropa? - Czy wcześniej coś sie działo nie tak? - oryginał czy pirat?
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak dodatki z neta
Nie nie używałam Było wszystko ok. Oczywiście ze orginal. xD |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Wiec wpierw przenieś folder download np. na pulpit. Dla pewności możesz jeszcze przenieś SavedSim. Wlącz grę i zobacz, czy będzie znowu ten sam problem, znowu odczekując te 3 dni, bo rozumiem, że gra niezapisana.
Możesz jeszcze sprawdzić, czy tak samo dzieje się w innych domkach.Jeżeli nie, pomóc może przeprowadzka.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie zapisana bo zapisać się jej nie dało. ;x
A teraz nie wiem czy mi simy odpalą bo mi się wyłączyły było coś takiego gra sie zacieła sama z siebie jak meblowałam dom włączyło się granatowe tło a później niebieskie a a jak nacisnęłam Windows to była myszka z gry i muzyczka. o.O I nie wiem co się dzieje i musiałam kompa restartować. ;x Nie wiem czy coś błędów nie wywołało. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ty aby na pewno dobre foldery na pulpit przeniosłać?
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie przenosiłam bo teraz w simy teraz nie wchodziłam. Tylko przedtem mi się tak stało.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A....no to przenieś i spróbuj włączyć. Jeszcze możesz spróbować uruchomić przez:
Mój komputer>dysk na którym są simy>program files>ea games>ostatni dodatek>ikonka, na którą zawsze kilkasz uruchamiając grę U mnie to pomaga ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|