|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Jeśli już jesteśmy przy tej wolnej woli, to można zrobić tak, by kierować tylko jednym simem, a reszta rodziny będzie robiła, co będzie chciała?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
W sieci nie ma jeszcze finalnej. Podobno to tylko plotki.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Chyba nie, można ustawić wolną wolę, ale to dot. wszystkich simów...
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
No, ale można wyłączyć postęp historii z tego co się orientuję.
Przejrzałam ten katalog mebli i chyba nie pokazali wszystkiego. Żadnej szafy nie było, komody nic. W końcu są wiszące szafki kuchenne, tego mi bardzo brakowało, zawsze szukałam w necie. Podoba mi się ten szklany kwadratowy prysznic, ale szkoda, że nie ma żadnej narożnej wanny albo chociaż taka fajna duża kwadratowa jak była w TH1. No i toaleta mogłaby być taka zabudowana w ścianie. Ogólnie to mi się mebelki podobają, nie są najgorsze. A jest może jakiś katalog fryzur, ubrań, czy obiektów budowy, drzew.. itd. ?
Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 29.05.2009 - 18:28 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wszystko jest Jak tylko kupisz gre i zarejestrujesz na stronie EA, zaraz mozesz wyplacic pieniazki i kupic te szafe ktorej szukasz, a ktora Maxis ma Powodzenia
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jeżeli ktoś lubi kontrolować swoje rodzinki, to faktycznie nie spodoba mu się ta opcja. Są też tacy co grają jedną rodzinką, zrobią inną i chcą, żeby sama się sobą zajęła.
Z drugiej strony ciekawe to musi być, wchodzisz do jednej rodziny, a tam małżeństwo rozbite, córka w ciąży itd. Różne rzeczy się mogą stać. ;]
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Czemu, fajnie, że jest ta opcja, bo np moja simka była kiedyś emerytką a jej matka w kwiecie wieku.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
@up. DOKLADNIE, mnie tez to wkurzalo
ja ogolnie mam pozytywne wrazenia z 3 oprocz superwolnego czasu |
|
|
|
#9 |
|
|
do bigkar mi chodziło ogólnie o to, że w tym katalogu, do którego ktoś podał linka w ogóle nie było żadnej szafy, więc wydaje mi się, że nie maw nim pokazanych wszystkich przedmiotów z TH3 .
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
bo w grze nie ma szaf....są tylko komody i na tej stronie do ,której ja podałam link,są wszystkie meble z gry
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|