|
|
#62 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
Tak
simy inne też się starzeją umierają itp
|
|
|
|
#65 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
|
No, ale można wyłączyć postęp historii z tego co się orientuję.
Przejrzałam ten katalog mebli i chyba nie pokazali wszystkiego. Żadnej szafy nie było, komody nic. W końcu są wiszące szafki kuchenne, tego mi bardzo brakowało, zawsze szukałam w necie. Podoba mi się ten szklany kwadratowy prysznic, ale szkoda, że nie ma żadnej narożnej wanny albo chociaż taka fajna duża kwadratowa jak była w TH1. No i toaleta mogłaby być taka zabudowana w ścianie. Ogólnie to mi się mebelki podobają, nie są najgorsze. A jest może jakiś katalog fryzur, ubrań, czy obiektów budowy, drzew.. itd. ?
Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 29.05.2009 - 18:28 |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Reputacja: 10
|
No tak jak napisali poprzednicy jak gra się jedną rodzinką to dla wszystkich czas płynie tak samo, czyli starzeją się, rodzą, znajdują pracę, awansują itp. Tryb owszem można wyłączyć, ale tak gra się fajniej.
Cytat:
Przecież są ładne. 4 tryb czasu nie jest skopany, tylko, że ty go nie rozumiesz a potem piszesz głupoty. 4 tryb nie jest 4 rodzajem prędkości. Służy tylko do przyśpieszenia danej czynności w trybie 3, a po zakończeniu tej czynność tryb przełącza się sam na ostatni wybrany np. na 1. I to o to chodzi, więc jak ktoś nie rozgryzł jeszcze pewnych elementów gry, to niech nie krytykuje za wcześnie... A pod względem długości życia to normalnie już czepianie się. Jak chcesz to sobie wybierasz z chyba 5 trybów długości życia sima i cała filozofia. Jak np. tworzysz simów w kreatorze i wprowadzasz ich na parcelę, to zauważ, że nie mają identycznego postępu w pasku długości życia (przynajmniej na poziomie życia epickiego). Siłę wolnej woli też się ustawia! A różnica między TS1 a TS2 była rewolucyjna bo simy przeszły po pierwsze w 3D a po drugie rok 2000 a koniec roku 2005 to jednak różnica w grach była ogromna - gry przechodziły właśnie w 3D a także stawały się bardziej realistyczne więc od początku mądrzy ludzie wiedzieli, że tym razem nie będzie rewolucji, kontynuacja z ulepszeniami. Obywatel w obronie TS3!
|
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Guest
|
Cytat:
Super dwa lata tworzenia "nowosci" z opcja ktora wiekszosc wylaczy od razu. Z takiego prostego powodu, ze czasem sie chce zagrac kiedys stworzona i wyprowadzona postacia. A tu.... jak juz pisalam "slumsy".Pozdrawiam |
|
|
|
|
#69 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wszystko jest Jak tylko kupisz gre i zarejestrujesz na stronie EA, zaraz mozesz wyplacic pieniazki i kupic te szafe ktorej szukasz, a ktora Maxis ma Powodzenia
|
|
|
|
|
#70 |
|
|
to straszne! beznadziejna, opcja, dobrze ze do wyłączenia
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|