|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O, no to dziwne... Co prawda miałem Simbota, i kupowanego, i tworzonego, ale nie w SV. Dziwne, że gra je wygenerowała. Dzięki wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam jedno pytanie. Nie wiem, czy ktokolwiek mi na nie odpowie, ale chyba warto próbować. Więc utopiłam najmłodszego syna Dot, i przy tym pojawił się Mroczny Kosiarz. Nawiązałam z nim romans, został chłopakiem Dot, poznałam jego cechy (w Bridgeport są to:zły, złośliwy, poczucie humoru. Więcej nie pamiętam, ale dodam jak tylko to sprawdzę.), dowiedziałam się, że jego imię to Mroczny, a zawód Mroczny Kosiarz. Tylko się pytam, czy dot będzie mogła wziąć z nim ślub, itp. Da się?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie, z tego co pamiętam to nie. Ale chyba można mieć z nim dziecko [?]
![]() |
#5 |
|
![]()
@Up:
Nie można mieć dzieci (chyba w ogóle nie ma takiej opcji) , co ciekawe, czasem Mroczny Kosiarz jest kobietą. Widziałam raz MK na zdj. w ciąży, ale ponoć to bug, nie wiem. Moje doświadczenia z MK ograniczają się do zauroczenia, mnóstwa namiętnych pocałunków, które MK bez mojej ingerencji robi. Tzn. simka flirtuje, zdobywa się na pocałunek, a potem patrze, a tu MK się z nią obściskuje, to nie simka wybrała taką opcję. Raz odrzucił 1 pocałunek, raz się zauroczyli, raz się obściskiwali na łóżku. Innym razem odrzucił propozycję bycia parą, a potem będąc w zauroczeniu zaproponował bycie tylko przyjaciółmi. Cóż, generalnie po każdej takiej 'akcji' on po prostu wstawał i się rozpływał. Często 'morduję' staruszki i flirtuję z Mrocznym. Można też go wywołać, kodem, przez skrzynkę pocztową. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzieci chyba można mieć, gdzieś coś czytałam... I dziecko jest całe czarne O_O W sensie nie "murzyn" tylko czarny kolr, taki jak smoła
![]() Podobno któraś aktualizacja to zmieniła i już nie można mieć z nim dzieci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No i moim zdaniem tak powinno być. No bo dzieci z MK?
Bez sensu, ale flirtowanie i pocałunki - najzupełniej ok. Ponawiam pytanie : czy nastolatki mogą się obściskiwać na łóżku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Na zdjęciu widać set Caravan (gdyby ktoś chciał ściągnąć, to zapraszam tu: http://www.thesimsresource.com/downloads/1040984 / http://www.thesimsresource.com/artis...om/id/1040984/ ), gdzie podwójne łóżko jest przysunięte całkowicie jedną stroną do ściany. Takie ustawienie podwójnego łóżka widziałam wcześniej na zdjęciu jakiegoś domku. Czy takie ustawienie będzie działać? drugi Sim będzie mógł się tam położyć? Może jest na to jakiś mod?
![]() A piętrowe łóżko działa też jakoś normalniej, czy tak jak w TS2 znika, gdy Sim na nim śpi? ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
to piętrowe łózko ustawia się jak obrazy,czyli myszka w gore i dol ,autorka napisała,ze raczej nie można na nim spać
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 53 (0 użytkownik(ów) i 53 gości) | |
|