|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Póki co, na razie zadowalam się the sims 2, ale jeśli zakupię sobie sims 3, to najpierw wejdę w jakąś rodzinkę gotową, na nich się nauczę grac, nimi pozwiedzam miasto. Jak już załapię o co chodzi w tym wszystkim, zrobię sobie jakąś szczęśliwą rodzinę dwuosobową, potem dojdzie dzieciak, i następny, i następny i się im skończy sielanka, babka będzie zasuwać przy garach i dzieciach, a mąż będzie ją zdradzał z koleżanką z pracy
![]() ahh... Ale się podekscytowałam, hi hi |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Tak w ogóle, stworzyłam sobie singielkę, która podjęła pracę w teatrze w celu rozwijania kariery muzyka rockowego. Przeprowadzałam ją chyba ze trzy razy, bo każdy kolejny dom był niewypałem - jeden miał zbyt wiele pokoi do umeblowania (a jak wiemy asortyment mebli i wszelkich ozdób jest raczej dość ubogi...), w drugim kiepsko się grało, a w trzecim zbyt dużo czasu pochłonęło mi meblowanie... i na dodatek, efekt końcowy był niezadowalający. W TS3, pomimo opcji "zmień styl", ciężko jest stworzyć coś konkretnego i takiego, co by do siebie w miarę pasowało. Zrobiłam kuchnię w beżu i delikatnej zieleni, a wchodząc do trybu życia, kuchenka i lodówka (obie najdroższe) zaczęły mi się odbijać w kolorach tęczy! Nie powiem, żeby wyglądało to estetycznie... A wracając do mojej simki - odkąd dorobiła się dzieciaka z sąsiadem, muszę inwestować w opiekunkę, której niestety nie można umówić na konkretne godziny. O tak, to na pewno kolejny minus gry... Poza tym, niemowlę ma praktycznie przez większość czasu zły nastrój, kiedy moja simka jest poza domem, dając występy w parku. Dopiero kiedy pasek zrobi się jaskrawoczerwony, opiekun/ka interweniuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
U mnie było tak samo - nie tylko kuchenka i lodówka, ale i prysznic, przyjmowały wszelakiego rodzaju kolory (może zależnie od ich humoru? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|