Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.05.2009, 12:18   #91
Aguncja
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Zrobiłam rodzinę, wprowadziłam ją i trochę pograłam. Później grałam w kilku innych rodzinach, a kiedy chciałam wrócić do tej pierwszej, już jej nie było. Dom stoi tam gdzie stał, w domu wszystko na swoim miejscu, w ogrodzie dojrzewające warzywa i owoce, a po członkach rodziny ani śladu. Kilka simowych dni przed tym widziałam simkę w mieście, ale miała na sobie zupełnie inne ubranie. Rodzina składała się z dwóch dorosłych simów i trójki małych dzieci, simka była w ciąży. Szukałam ich w całej okolicy, zajrzałam do wszystkich domów, odwiedziłam cmentarz, ale nigdzie ich nie ma.

Przeprowadzili się do innego miasta Szkoda, że tak się dzieje, bo ja przywiązuję się do rodzin i tworzę pokolenia a tu takie numery!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.05.2009, 12:31   #92
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Aguncja Zobacz post
Zrobiłam rodzinę, wprowadziłam ją i trochę pograłam. Później grałam w kilku innych rodzinach, a kiedy chciałam wrócić do tej pierwszej, już jej nie było. Dom stoi tam gdzie stał, w domu wszystko na swoim miejscu, w ogrodzie dojrzewające warzywa i owoce, a po członkach rodziny ani śladu. Kilka simowych dni przed tym widziałam simkę w mieście, ale miała na sobie zupełnie inne ubranie. Rodzina składała się z dwóch dorosłych simów i trójki małych dzieci, simka była w ciąży. Szukałam ich w całej okolicy, zajrzałam do wszystkich domów, odwiedziłam cmentarz, ale nigdzie ich nie ma.

Przeprowadzili się do innego miasta Szkoda, że tak się dzieje, bo ja przywiązuję się do rodzin i tworzę pokolenia a tu takie numery!!
Też "zgubiłam" swoją simkę Pomogło, gdy zaprosiłam ją inną rodziną na imprezę i zaproponowałam małżeństwo. Wtedy ona się wprowadziła na tą pracelę, na której grałam. I teoretycznie było pytanie kogo wraz z nią chcę wprowadzić (ale opcja była nieaktywna, bo mieszkała sama w poprzedniej chałupie).
stare 26.05.2009, 12:39   #93
Gio

Reputacja: 15

Ja mam takiego malutkiego probmelika. Otóz podczas tworzenia sima, gdy przechodzę w tą tabelę kolorów cery, cały sim zaczyna migać w takie jakby czarne kropki. Nie jest to jakiś specjalny problem, bo simów towrzę rzadko, ale czy komuś też tak sie dzieje?
stare 26.05.2009, 12:54   #94
Ruika
Guest

Cytat:
Napisał Giovánni Zobacz post
Ja mam takiego malutkiego probmelika. Otóz podczas tworzenia sima, gdy przechodzę w tą tabelę kolorów cery, cały sim zaczyna migać w takie jakby czarne kropki. Nie jest to jakiś specjalny problem, bo simów towrzę rzadko, ale czy komuś też tak sie dzieje?
najprawdopodobniej jest to spowodowane slabym komputerem. ja tgak mialam na poczatku gdy gralam w ts2
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 12:56   #95
Gio

Reputacja: 15

Cytat:
Napisał Ruika Zobacz post
najprawdopodobniej jest to spowodowane slabym komputerem. ja tgak mialam na poczatku gdy gralam w ts2
Dzięki
Niby mój spełnia wymagania, ale chyba rzeczywiście jest jednak za słaby (np. przycinanie się przy zmianie fryzur) No cóż.
stare 26.05.2009, 15:42   #96
ultraviolence

Reputacja: 10

Mam dwa pytania:
1. Jak przenieść rodzinę z mieszkania do tej biblioteki simów (odpowiednika skrzyni rodzin w TS2)? Znudziła mi się jedna rodzinka i chcę ją wymeldować i skasować na amen... ale nie wiem jak.
2. Ostatnio budowałam dom. Projektu nie dokończyłam - wyłączyłam grę (podkreślam, że wcześniej ją zapisałam). Następnego dnia odpalam simsy i parcela jest... PUSTA! Zero jakichkolwiek zabudowań i pięknego ogrodu, który stworzyłam dzień wcześniej Co się mogło stać? Można ją jakoś odzyskać?

Normalnie zniechęciłam się do budowania... Jak się człowiek naprawdę stara, to wychodzi na to, że parcela znika. Grrrrrrr!
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 15:53   #97
Fizzly
Guest

Cytat:
Napisał helena Zobacz post
Mam dwa pytania:
1. Jak przenieść rodzinę z mieszkania do tej biblioteki simów (odpowiednika skrzyni rodzin w TS2)? Znudziła mi się jedna rodzinka i chcę ją wymeldować i skasować na amen... ale nie wiem jak.
2. Ostatnio budowałam dom. Projektu nie dokończyłam - wyłączyłam grę (podkreślam, że wcześniej ją zapisałam). Następnego dnia odpalam simsy i parcela jest... PUSTA! Zero jakichkolwiek zabudowań i pięknego ogrodu, który stworzyłam dzień wcześniej Co się mogło stać? Można ją jakoś odzyskać?

Normalnie zniechęciłam się do budowania... Jak się człowiek naprawdę stara, to wychodzi na to, że parcela znika. Grrrrrrr!
1) W trybie edycji miasta po kliknięciu na zamieszkiwany dom jest m.in. przycisk "Eksmituj".
2) Może po prostu się nie zapisało... Innej opcji raczej nie ma, pozostaje Ci powtórzyć budowę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 15:58   #98
ultraviolence

Cytat:
Napisał Fizzly Zobacz post
1) W trybie edycji miasta po kliknięciu na zamieszkiwany dom jest m.in. przycisk "Eksmituj".
2) Może po prostu się nie zapisało... Innej opcji raczej nie ma, pozostaje Ci powtórzyć budowę.
No to ja chyba zaczynam mieć problemy ze wzrokiem, bo niczego takiego nie znalazłam Muszę sprawdzić raz jeszcze, dzięki.

Zapisało się - nie ma innej opcji. Tylko PO ZAPISANIU, otworzyła mi się okolica bez interfejsu i musiałam wyłączyć grę przez Menadżer zadań. Pewnie wtedy coś się skiepściło... :/
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 17:45   #99
Casslin

Czy rodzą się bliźniaki ?
Casslin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 17:47   #100
figa

Reputacja: 11

Podobno tak i mogą być nawet trojaczki

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania