![]() |
#321 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się ostatnio w simach coś takiego zrobiło:zrobiłąm rodzinkę,że jedna simka była sprzątaczką,a dwa pozostałe simy były "młodym małżeństwem".A więc sim właśnie do pracy jechał,a wtedy "małżonka" komplementowała "sprzątaczkę" za dobrze zrobioną pracę.I jak tak komplementowała,to simowi zmniejszyły się kontakty z tą sprzątaczką do -100... a nie byli nawet przyjaciółmi...ten sim to bigamista,czy co?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
No możliwe.Moja simka ostatnio jak była na randce z Ksawery Ktos to flirtowała z jakimś simem i Ksawery spoliczkował moją simke i powiedział (pisało)coś ze jego uczucia do simki minęły i już jej nie kocha.Czy coś takiego.I poszedł.Potem nie chciał do niej przyjść nawet jak go zapraszała do centrum!Moze juz jej nie lubi?
I Like ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
Ech... Kłamstwa same i tyle...
Na wakacjach simy nie mogą umierać, bo pasek energii nie schodzi do samego dołu (Ale to postać niezalażna, ta Kaowiec Kamila to kto wie...) ------------------------------------------------------------------------------------------- Ściągneliście sobie sejf do simów? ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Ja go mam ale tam pisze po angielsku i on mi kase zabiera!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
Ale tą kase potem się zabiera!
Bo jak masz jej dużo to do sejfu ją, potem kasy ci zaczyna brakować to ją wyjmujesz! Przecież łatwe ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Aha dzieki.Jestem ciężko kapujaca i nawet nie sprawdziłam dokładnie do czego ten sejf słuzy bo jak tylko mi kase zabrał to go usunęłam (z domu simów rzecz jasna)
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
A ja tak mialma ze byl slub i duch pewnej osoby im klaszczal i gdy sie dziecko rodzilo to duch tez klaszczal..Albo jak bylo wesele to zeby simowie mogli klaskac to siadali na sofie i stali na sofie...tylko ze nog nie bylo widac dziwne..
|
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |