Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2004, 21:51   #321
panna_x

Reputacja: 10
Domyślnie

Mi się ostatnio w simach coś takiego zrobiło:zrobiłąm rodzinkę,że jedna simka była sprzątaczką,a dwa pozostałe simy były "młodym małżeństwem".A więc sim właśnie do pracy jechał,a wtedy "małżonka" komplementowała "sprzątaczkę" za dobrze zrobioną pracę.I jak tak komplementowała,to simowi zmniejszyły się kontakty z tą sprzątaczką do -100... a nie byli nawet przyjaciółmi...ten sim to bigamista,czy co?
panna_x jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2004, 21:57   #322
likagirl
Guest

Domyślnie

No możliwe.Moja simka ostatnio jak była na randce z Ksawery Ktos to flirtowała z jakimś simem i Ksawery spoliczkował moją simke i powiedział (pisało)coś ze jego uczucia do simki minęły i już jej nie kocha.Czy coś takiego.I poszedł.Potem nie chciał do niej przyjść nawet jak go zapraszała do centrum!Moze juz jej nie lubi?

I Like oziomka,rilla90,zuziag,gosiaw,swat,mysza012,basi eńka,Saper_X,ela Ktoś chce być na liście?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 12:26   #323
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by mukfd Apr 17 2004@ 10:33 PM
Ktoś kiedyś mówił, że na TheSims.de jest jakiś dodatek sprawiający, że w
Centrum można robić ":coś:" z drugim Simem, np. w przebieralni  Dajcie link, jak macie
tak sei da bez zadnych doadtkow, po prostu jak jeden sim jest w pzebieralni, to jak klikniesz drugim na ta pzebieralnie, jest pewna opcja...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 13:08   #324
Henryk Ćwir
Guest

Domyślnie

Ech... Kłamstwa same i tyle...
Na wakacjach simy nie mogą umierać, bo pasek energii nie schodzi do samego dołu (Ale to postać niezalażna, ta Kaowiec Kamila to kto wie...)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ściągneliście sobie sejf do simów? Fajny jest!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 13:27   #325
likagirl
Guest

Domyślnie

Ja go mam ale tam pisze po angielsku i on mi kase zabiera!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 14:39   #326
Henryk Ćwir
Guest

Domyślnie

Ale tą kase potem się zabiera!
Bo jak masz jej dużo to do sejfu ją, potem kasy ci zaczyna brakować to ją wyjmujesz!
Przecież łatwe
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 14:45   #327
likagirl
Guest

Domyślnie

Aha dzieki.Jestem ciężko kapujaca i nawet nie sprawdziłam dokładnie do czego ten sejf słuzy bo jak tylko mi kase zabrał to go usunęłam (z domu simów rzecz jasna)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 16:07   #328
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

ostatnio chciałam utopić simkę... no i ona tak pływała i pływała... i w pewnym momencie mój sim zaczął odstawaić sztuczki magiczne. a ona wtedy stanęła na tafli wody i go wygwizdała... a jak dokupiłam barierkę to wszsystko wociło do normy (a simke potem utopiłam)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.04.2004, 16:36   #329
Nindë
Guest

Domyślnie

A ja tak mialma ze byl slub i duch pewnej osoby im klaszczal i gdy sie dziecko rodzilo to duch tez klaszczal..Albo jak bylo wesele to zeby simowie mogli klaskac to siadali na sofie i stali na sofie...tylko ze nog nie bylo widac dziwne..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.04.2004, 14:08   #330
Irma_Lair
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Mar 30 2004, 09:46 AM
A ja jak grałam w simsy nagle usłyszałam jakieś "brzęk" i patrze a sim który niósł talerz do zmywarki się wywrócił!!!!!!A potem jak wstał to mruczał
likegirl kłamiesz!użyłaś kodu! Ktoś kopał krasnala ogrodowego i jak się wywala to tak wygląda!I postawiłaś z boku talerz.Kłamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania