|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Więc nie ma szansy, nie ma takich ustawień, żeby wracając z rodziny X do Y zastać je w tym samym momencie co je zostawiliśmy albo przynajmniej bez większych zmian ? A jak działa ta wolna wola ? Widziałam na fotce, że jest regulowana suwakiem, ale co Simy robią, a czego nie w zależności od jej ustawienia ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Opcję przewijania na krawędziach możemy sobie sami wybrać, bo domyślnie nie ma jej w grze. Jeśli chcemy przewijać na krawędziach, trzeba to zaznaczyć w opcjach i wydaje mi się, że po zaznaczeniu będzie ta opcja aktywna niezależnie od trybu w jakim gramy.
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 29.05.2009 - 05:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Umożliwia sąsiadom przeprowadzanie się, branie ślubów, awansowanie i inne postępy w życiu. Dzięki temu Twoje miasto jest zrównoważone, żywe i pozostaje interesujące z biegiem czasu. Zalecane ustawienie: włączone. Taka informacja pojawia się po najechaniu kursorem na opcję "włącz postęp historii". Ja osobiście wolę nie sprawdzać, co się stanie gdy ta opcja zostanie wyłączona. Nie chcę żeby moje simy umarły w samotności i ubóstwie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy simy które spotykamy w mieście chodzą ciągle w tych samych ubraniach?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Trudno powiedzieć, bo na przykład panią Zadek ciągle widzę w tych samych ubraniach, ale simy które zrobiłam sama, i które później spotykam w mieście grając inną rodziną, częstą chodzą w ubraniach, których dla nich nie projektowałam.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|