![]() |
#192 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Czy simy mogą umówić się z kimś gdzieś na mieście(za pomocą telefonu)?
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
ej, czy u was mieszkania tez są takie ciemne?
i jesli: gram rodzina X. corka dorasta, wyprowadza sie (np. do domu obok) i gram nia. czy jesli bede grala ta corka, to czy ona bedzie mogla odwiedzac rodzine X, tzn. jej rodzicow? czy ona bedzie w calkiem nowej, "czystej" grze? i czy jesli babka oswiadczy sie facetowi, to on automatycznie zamieszka u niej czy ona moze u niego? (ona ma taka nedzna chalupe, a on wypasiona, wiec sami wiecie) Ostatnio edytowane przez Ellie : 31.05.2009 - 16:53 |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
a czy moga 'pokonywac' lub omijac przedmioty lezace na ich drodze? czy tak jak w dwojce stoja przed nim i machaja ze nie moga isc? ;p
|
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
wydaje mi sie, ze omijaja, bo nie kojarze zeby chociaz raz machali rekami ;p
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moje pytanie: Gdzie sa wspomnienia sima? Że zaadoptował dziecko, wziął ślub? zdradził? |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
z tego co wiem - nie ma nigdzie
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
No właśnie też tego nie znalazłam. Wielka szkoda, uwielbiałam przeglądać historie moich ukochanych simów przynajmniej wiedziałam co było.. Postęp historii - czyli ze sąsiedzi żyją właśnym życiem tak? Oznacza to też śluby rozwody dzieci i śmierć? czy tylko lekkie starzenie się?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|