Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 31.05.2009, 07:26   #11
bigkar
Guest

Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
agnieszka130187 Ja uwielbiam meblować simowe domy i jakoś nie jestem rozczarowana meblami w TS3

Akurat absolutnie nie odczuwam potrzeby tworzyć sima, który wyglądałby jak Danny De Vito. Przecież to jest gra The Sims, a nie The Ludzie
Simy od początku były jednego wzrostu, taka jest cecha ich gatunku, po prostu takie są.
Gra nie jest idealna, bo nie ma idealnych gier, ale Ty czepiasz się dosłownie wszystkiego, tak jakby nic pozytywnego w tej grze nie było. Gra Ci się nie podoba, ok, Twoja sprawa, ale to nie daje Ci prawa do pisania "kompletnych bzdur" na jej temat, takich jak na przykład to, że nie ma czterech pór dnia (na szczęście każdy kto grał w tą grę, wie że to nieprawda).
I dziwi mnie tylko to, że skoro tak bardzo Ci się ta gra nie podoba, skoro jest tak beznadziejna i niewiele różni się od TS2, to czemu nadal w nią grasz?
No coz, przykro mi, ze nie zrozumialas co napisalam. Nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia kogo lubisz a kogo nie i jakie tam masz potrzeby. Napisalam o De Vito aby pokazac, ze szum wokol "mozliwosci stworzenia dowolnej postaci" rozkrecony przez Maxis to kompletna bzdura. Na przykladzie tego nieszczesnego De Vito pokazalam, ze nie mozna.
Co do tego, ze nie ma gier idealnych oczywiście się zgadzam. Tyle, ze ten gniot pozostal w 2005 roku i graficznie i pod wzgledem animacji postaci, pracy kamery, mozliwosci zblizen itp.Bo gry poszly juz daleeeeko naprzod, Mysle ze seria TS to jedyne w co grasz i pewnie nie masz odniesienia.
Co do czterech por dnia....to jest jak z tym tworzeniem "dowolnej" postaci. Przyciemnienie przed noca to dla Ciebie pewnie wieczor a rozjasnienie przed dniem to swit...no naprawde super, jedno i drugie trwa mgnienie oka.
Na cos sie powinnas zdecydowac Albo to ma byc plastusiowate..., kompletnie odrealnione i wtedy proponuje zrobic szafe na ubrania w misiu pluszowym itp, albo ma byc to "symulator zycia" jak kiedys reklamowal to Maxis, a wtedy to to jest kompletna pomylka. Nie da sie zjesc ciasta i wciaz je miec..

Ale nie jestem tu po to by sie wyklocac o produkt Maxisa
Pozdrowka
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania