Cytat:
Napisał Björk
A mi się podobają te budynki będące "miejscami pracy" 
Może i nie można sima śledzić w trakcie roboty, ale budyneczki są wykonane porządnie i jednak jakaś nowość, bo wreszcie wiadomo, gdzie sim pracuje 
Poza tym mam kilku simów, którymi gram i fajne jest to, że jednak czasami można poobserwować ich pracę, np. policjant grzebie w śmietnikach i przepytuje, by zdobyć awans, a gwiazda muzyki musi dawać koncerty by poprawić swoją ocenę w pracy.
Chociaż przyznaję trochę racji bigkar, że zbyt łatwo różne rzeczy można osiągnąć.
Już mam chyba trzy kariery zaliczone na maxa.
|
Nie, no mi też podobają się te budynki karier. Nie przeszkadza mi, że nie można wejść, bo wiem, że w którymś dodatku będą normalne parcele publiczne. Ja zawsze skupiałem się na samym simie, na jego rozwoju, wychowaniu, życiu i nigdy nie korzystałem praktycznie z publicznych parcel. Teraz, jak nie ma okienek ładowania korzystam częściej z tego co jest bo sprawia mi to frajdę, że mogę sobie wyjść do parku, albo nad jezioro. A zwykłe sklepy i restauracje dojdą na 100, nie ma innej opcji. Ja myślę, że może już nawet w pierwszym dodatku.