![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Yhm, jakiś tydzień temu usunełam Ghost Mastera i dzisiaj sobie znowu zainstalowałam. Wchodzę do gry i tło mi miga, yhm raz widać obraz gry, a za chwilę jest białe tło i tak w kółko. (pare razy instalowałam gre, usuwałam i nic...) Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane przedtem gra działała bez zarzutów. Czy ktoś wie o co chodzi ?
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam grać w GM. Już raz to przeszedłem i mam nadzieję, że będzie druga część. Ona chyba będzie nawiązywać do końcowego filmiku, a przynajmniej powinna.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam tą grę ale obecnie w nią nie gram
chciałbym,żeby była druga część. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
nigdy tego nie przeszlam, ale uwielbialam te gre. ciagle ja mam i raz na jakis czas ja instaluje
![]()
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
mam ją gdzieś, pamiętam jak sobie kupiłem pełną wersję. znaczy była w gazecie po 8.90 XD. nie mogłem przejść szpitala, a grałem z kilka razy. XD
|
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
Ale tą ostatnią misję gdzie trzeba ratować ściemniaka "Co leży za kukułczym gniazdem" czy tą pierwszą w szpitalu.
Moim marzeniem w Ghost Master było kupić wszystkie moce duchów gdybył jakiś kod albo mod na pieniądze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
ha, kiedyś grałam wręcz nałogowo. na SW miałam chyba nawet avatar z jedną z postaci : D
raz, czy dwa przeszłam. z tym, że zawsze, kiedy nie udaławało mi się uwolnić któregoś z duchów, to zaczynałam grę od nowa O.o' |
![]() |
![]() |
#48 |
|
![]()
ja tam skonczylam gre na poziomie "blad ognika z blair" czy cos, dalej nie umiem.
w sumie kiedys duzo gralam, teraz ogolnie rzadko gram w gry, moj komp mi na to nie pozwala, ale od czasu do czasu pogram se. fajna, przyjemna gierka ;p
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
A ja przeszłę grę bez żadnych trudności uwolniłem wszystkie duchy i ale kasy było mało na nowe moce więc powtarzałem.
Jedyna z trudnych misji to "Duchołamacze" ale i tak zrobiłem i dużo kasy zarobiłem na nowe moce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
tą pierwszą w szpitalu.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |