![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety tylko w domach. Może jakiś dodatek wprowadzi zmiany, bo w tej kwestii się zawiodłem. Myślałem, że zrobią możliwość mieszkania w kamienicach w centrum, itp. itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zagrałam sobie i spodobał mi się kreator tworzenia Simów. W biżuterii jednak zabrakło mi naszyjników, są tylko z niektórymi bluzkami. Jak budowałam dom i meblowałam go to nie odczułam różnicy między TS2 a TS3, chyba, że zaczęłam bawić się kolorami. Wsiadanie Simów do auta jest komiczne, w tej kwestii pozostało tak samo.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Jest strasznie ciekawa. Szkoda że samochody są takie a nie inne :/. I szkoda że nie mogę podglądać moją Simkę jak pracuje. No nic trzeba czekać na kolejne 17 dodatków.
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Temat bezsensowny jaki już jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Hymm... jeśli gra wyjdzie na NDS to ją kupię jak nie NDS to na PC.
Zrobię rodzinę King(poprzednik Kingów z The Sims 2) podobnego chłopaka jako dorosłego(Alex King) i nastolatka(Marta King) - adoptowane dziecko w TS2. I jakąś żonę (Kiarę King) i emeryta Toma Kinga. ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
|
![]() Cytat:
U mnie było tak samo - nie tylko kuchenka i lodówka, ale i prysznic, przyjmowały wszelakiego rodzaju kolory (może zależnie od ich humoru? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Ahh,gdy wreszcie dostanę wymarzoną trójkę,to stworzę sobie samotną simkę,tak na początek.Kupię jej mały domek,bogato urządzę,kwiatami ozdobię.Potem będę wypróbowywać nowe opcje ,tak jak to było w dwójce.
ahh,marzeniaa xd |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Ja najpierw zainstalowałem grę, włączyłem ją, czekałem z minutę, aż się załaduje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Ja tak samo jak Jin
![]() Ale potem wybudowałam na pustaku nawet nawet ładny dom i wprowadziłam tam rodzine Wilkesów a wcześniej grałam Scarlett O'Harą xDxD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|