![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie 2. 1 jest spoko, nawet bardzo. Ale w 2 jest wiele szczegółów bardziej dopracowanych i wg, nie mówiąc o grafice
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
oczywiście, że dwójka. jest już wszystko bardziej dopracowane
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Tak,dwójka lepsza,więcej opcji,lepsze postacie,grafika,wszystko tak w ogóle.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja uważam że the sim 2 jest lepsze ! Chociaż nigdy nie odstawie 1 . To mój narkotyk .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 11
|
![]()
moim zdaniem the sims 1 było fajne napoczątku aż niepojawiły sie sims 2 ja lubię i the sims 1 i the sims 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja bym na 100% wybrał sims 3:-D
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Dobrze by było by wypowiedział się ktoś, kto się zna. Sam jestem za The Sims 2, a nawet 3 ale coraz bardziej pasuje mi zostać przy Sims 1. Oto plusy TS1:
-wymagania sprzętowe, nie potrzebny jest jakiś doskonały komputer -grafika 2D - czasem ciężko jest się połapać w The Sims 2, chociaż uważam że warto by poprawić lekko grafikę -prostota - The Sims 1 są po prostu łatwe, wszystkie funkcje pojąłem jeszcze jako przedszkolak Sam chętnie zagrałbym sobie właśnie w Sims 2, ale pożyczyłem koleżance i dostałem uszkodzoną płytę, w końcu żadna z oryginalnych płyt nie będzie mi działać. Co najgorsze, mój komputer udźwignie jedynie Sims2 z pierwszym dodatkiem. |
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie mozna porownywac jednej gry do drugiej ;/
powstawaly w zupelnie innych czasach i takie gadanie, ze lepsza grafika i w ogole jest troche nie na miejscu ;/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|