|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja chciałabym przede wszystkim Zwierzaki, Ikea i Własny Biznes. W Zwierzakach przydało by się żeby były też konie, króliki, fredki itp. Podejrzewam, że jeśli już wyjdzie Sims 3 Zwierzaki to będą zwierzęta wiejskie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
No to :
-Cztery Pory Roku, -Jakieś coś z centrum handlowym i kinem,teatrem , -Zwierzęta , -I takie coś,zeby szło sie z dzieciakami do szkoły i tam się zgłaszało do odp.,pisało w zeszytach itp. Taka SZKOŁA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ja chciałabym coś w stylu gwiazdy, własnego biznesu czy nocnego życia
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mi najbardziej brakuje zwierzaków i Apartamentu. Pogoda też by się przydała. Ale wtedy musiałabym przerabiać domy, w których wejście do piwnicy jest na zewnątrz budynku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
- Ja najbardziej cztery pory roku. Miło będzie zobaczyć SV w zimie lub jeśeni, chociaż żeby w wiosnę i lato codzienie nie padał deszcz, bo mnie to wkurza.
- Oczywiście też zwierzaki, żeby można z nimi wychodzić na spacer ze smyczą, uczestniczyć w pokazach psów i kotów, ale żeby też były inne zwierzęta, jak króliki, homiki, papugi, kanarki, fretki itp. - Coś o blokach, odiedlach. - W stylu Nocna życie, dskoteki, kluby, kręgielnie, resturacje, sklepy z ciuchami, galerie chandolowe (chociaż wątpię, żeby to było możliwe) - Sporty i Hobby, taniec, wyrabianie garnków, gra w piłkę nożną, koszykówkę, siatkówkę (jak Czas Wolny z TS2) - Coś o Magii, mogłoby być takie otoczenie jak Abrakadabrowo, rzucanie zaklęć, latanie na miotle, itp. - |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
~ "The Sims 3 Na studiach" coś a'la jak z dwójki, ale realniejsze. Więcej wydziałów, jakieś dodatkowe wymagania po skończeniu studiów lepsza praca itd.
~ "The Sims 3 Gwiazda" och marzy mi się gwiazda! Ale nie jak z jedynki. O wiele, wiele lepsza! Piosenkarka, modelka, aktorka, producentka muzyczna itd. Wiele więcej tych gwiazdorskich karier. I dużo realnych gwiazd (Britney Spears czy coś takiego xD). I więcej możliwości ^.^ ~ " The Sims 3 Cztery Pory Roku" podobna do dwójki, ale żeby dzieci mogły na sankach jeździć itd. ~ "The Sims 3 Zwierzaki" bardzo bym chciała. Ale nie tylko zwierzęta domowe. Też gospodarskie. Żeby można było krowy doić xD I żeby można było z psem na długie spacery chodzić, żeby wystawy psów były, więcej rasy, i oczywiście dotyczy to się też kotów. I konie! Żeby były zawody jeździeckie, stadniny koni itd. A i nowe otoczenie! Takie wiejskie wiecie krowy, świnki, owce itd. ~ "The Sims 3 Abrakadabra" tak jak już wyżej zostało napisane. Rzucanie czarów itd. ~ "The Sims 3 Nocne Życie" dyskoteki, żeby simy upić się dało, jakaś kręgielnia czy coś w tym stylu. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja bym bardzo chciał "Cztery Pory Roku"...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Bardzo bym chciała Cztery Pory Roku, Nocne Życie i Na Studiach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |