|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Jedna z simek (kleptomanka) ukradła stoliki szachowe z parku w mieście (podobnie jak pomnik i latarnie.....). Pomnik i latarnie pojawiły się po pewnym czasie (nowe). Natomiast stoliki szachowe nie. Mimo to co jakiś czas odbywa się w parku turniej szachowy (lol). Simy stoją bezradnie a wydarzenie "jest w trakcie".... Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Kolejny błąd, Sim podjeżdża autem, a w tym czasie inne auto przejeżdża przez niego albo jego samochód, na skrzyżowaniach też samochody przejeżdżają przez siebie i co ? I nic, normalnie duchy i nieśmiertelność, kolejne niedopracowanie.
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
No ale te groby... buuu. I jeszcze coś zauważyłem, ale to chyba było też i w TS2. Że niby sim awansuje, zarabia coraz więcej, a co do czego przychodzi to na ostatnim szczeblu kariery raptem pracuje 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin i g**** zarabia! Co to za zarobek, jak ja zarabiam w karierze kucharza na ostatnim poziomie coś ok 350/h i pracuje od 15 do 20 czyli 5h! Ciągle kasy mi brakuje przez to, muszę dorabiać grając na gitarze i sprzedając motyle do ośrodka naukowego
To nie fair, zbudowałem dom i nie mogę go dobrze umeblować, stoją tylko jakieś stare rupiecie! Buuu...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
jak osiągniesz szczyt kariery,to możesz dalej pracować żeby osiągnąć podwyżkę.
musisz dalej ciężko pracować i rozwijać ten pasek oceny pracy,wtedy gdy go zapełnisz dostaniesz podwyżkę. |
|
|
|
#6 |
|
|
No ja wiem, ale zobacz, 3 dni pracy w tygodniu, w te 3 dni daj Boże jeden pasek podniosę, a potem 4 dni wolnego, i trzeba żyć znowu z gry na gitarze
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Uch... to prawda
Mam (a raczej miałem, nie żyje...) międzynarodowego superszpiega. Pracuje 4 dni w tyg. od 9:00 do 13:00. Poczatkowo zarabia malutko (dokładnie nie pamietam ^^). Jak mam zdobyć pieniądze na urządzenie życia temu simowi, jego żonie i bliźniakom?
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wszystko zależy od poziomu umiejętności. Moja simka ma 10 poziom pisanie, kupiona nagroda życiowa znana autorka czy jakoś tam, pisze 1-2 romanse lub arcydzieła tygodniowo i co niedzielę 140 tysięcy (tak jest w tej chwili). Praca w TS3 to kolejna porażka. Możesz dużo pracować, sim będzie ciągle zmęczony i bez pieniędzy, lub nie pracować wcale, rozwijać umiejętności i zarabiać.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
|
Eh ten postęp historii, jak czytam wasze posty to dochodzę do takiego wniosku: czy wyłączysz postęp czy nie, czy zapiszesz grę czy nie to i tak czas u nich leci. I wiecie co to oznacza? ŻE SIMY SIĘ ZBUNTOWAŁY!!!
bigkar - no na pisaniu można sporo zarobić, ale ja jeszcze do takiej sumy nie doszedłem Ale uważam, że ten pomysł z pracą jest dobry, że możesz rozwijać umiejętności i zarabiać lub pracować i być zmęczonym, tak jest różnorodnie. Każdy po pracy ma tylko ochotę walnąć się przed telewizorem Tylko tyle, że w TS3 tak mało się zarabia!!! (w pracy oczywiście).
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Nieprawda... Moja simka przeszła przez całą karierę i jest dość bogata. Właśnie remontuję jej domek. Nie miałam także nigdy problemu ze zmęczeniem. Wszystko zależy od tego, kto jak gra i jak sobie radzi z panowaniem nad simami.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|