![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Druga część jest fajniejsza. Bardziej cool i popular, i fajniej wyglądają simiowie tak w 3D.
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Tylko poda mi ktoś logiczny powód porównywania TS2 z TS1? To tak jakby ktoś porównywał Win95 do WinXP.
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie "dwójka".
Bardziej rozbudowana grafika, większa możliwość obrotu kamerą, lepszy wygląd Simów, który można edytować wg własnego gustu. Psy małe i duże, a nie tylko szczeniaki, starzenie się Simów i naszych podopiecznych, więcej kolorów do jednego mebla no i... W sumie to chyba wszystko (; Ale sentyment do "jedynki" pozostał ;D |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ja wole The sims 2 ;D
Jest więcej opcji, lepsza grafika, dochodzą aspiracje, pragnienia, obawy. Dzięki temau gra stała się bardziej realna. |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Czyżby mój post był niewidzialny? Pisałem, że porównywanie TS1 do TS2 nie ma sensu, bo to tak samo jakby ktoś porównywał starego DOS'a do Windowsa XP. Wiadomo, że zdecydowanie wygrywa Windows XP, bo jest prostszy w obsłudze itp. mimo że brakuje mu niektórych cech, które ma DOS, np. stabilności.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Wiadomo że wygrywa DOS!
A do tematu: dwójka pod wieloma względami, ale jedynka - jednak jest sentyment, no i są rzeczy, które nie wróciły w dwójce, chociażby te rzeczy do spa, albo jaszczurki, albo czary. No i brakuje mi w dwójce zmieniania nachylenia dachu tak normalnie, w grze - a nie kodem. |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Ja zamierzam wreszcie wgrać sobie z powrotem dwójkę na kompa, a na pendrivie zostawić TS1 (zawsze gdyby mi się okropnie nudziło mógłbym podłączyć pendriva i pograć sobie na komputerze siostry).
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ogólnie Sims 2 są lepsze, ale jeśli to ma być gra która się szybko włącza (Sims1 bez dodatków), albo gra w którą możemy sobie pograć nawet bez instalacji, z pendriva (jak ktoś coś napisze w temacie Sims Ultimate to dam linka do uruchamiacza The Sims Portable) no i oczywiście jako gra, w którą możemy sobie pograć na jakimś starym komputerze to Sims 1 wygrywa.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|