![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej chciałabym właśnie mieć farmę. Żeby można było dać pole do wybiegu, jazda konna, obora, stajnia, szkółka jeździecka, jazdy na koniach po mieście, jajka od kur, mleko od krów.. marzenie.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Może Sława i pieniądze albo Sims 3: Biuro i Praca czy coś takiego żebym mogła kontrolować Simkę w pracy
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 15
|
![]()
Weź przestań. Jak to by miało być coś w stylu jedynkowej "Gwiazdy" to szczerze dziękuję...
Moim zdaniem powinny być zupełnie nowe dodatki, a nie te które były już w poprzednich cześciach. Powtórzyć się jednak muszą CPR i Zwierzaki. Reszta, to tam już...
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
I tak będzie to co zawsze. Czyli wszystko to samo co z 2. A dlaczego? Po taką politykę ma EA. Byle by wycisnąć jak najwięcej pieniędzy od nas fanów Simsów!
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Twoje słowa są niezaprzeczalne, no ale nie wszyscy lecą tylko na kasę. Po za tym Ci co tam siedzą w tym EA to im właśnie płacą za świeże innowacje, czyż nie? Jak nic nie wymyślą, to im nie zapłacą.
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja uważam, że na pewno się jakieś powtórzą, ale chyba nikt nie wyobraża sobie simów bez zwierzaków i miasta? Po prostu powtórzyć się muszą niektóre, ale jednak jestem za tym, aby jak najwięcej starych dodatków łączyć w jeden dla TS3 przez co uniknęliby więcej powtórzeń i byłoby "miejsce" na nowe dodatki. Np. z TS2 NŻ, WB i OŻ są ze sobą bardzo powiązane - miasto, osiedla, interesy czyli takie miejskie klimaty. Tak samo można byłoby połączyć zwierzaki z porami roku, albo wakacje z porami roku. Zwierzaki jak najbardziej powinny już zostać rozbudowane - cała farma, a nie tylko pieski i koteczki, czas najwyższy! Osobiście się rozczaruję, jeżeli znowu dadzą nam tylko te dwa zwierzaki. Bo dla mnie chomik z TS2 to żadne zwierzątko tylko jakiś badziew. Jednak najbardziej nie lubię dodatku na studia z TS2 i Gwiazdy z TS1. NS było nudne, całe to studiowanie było męczące i mało interesujące, więc jak dla mnie studia mogłyby się nawet odbywać na zasadzie zwykłego chodzenia do szkoły lub coś w tym stylu. A poza tym twórcy chyba przeszli sami siebie w tej części w urządzaniu budynków i budowie - te kampusy były straszne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
zdecydowanie CPR i THE SIMS 3 NA FARMIE
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
zgadzam się z tym na farmie, i do tego dużo takich dodatków i konie najważniejsze
![]() no i przede wszystkim ubrania.. chociaż jakiekolwiek i wystrój wnętrz, no a tak to to cztery pory roku, osiedlowe życie w sumie też by było dobre w ts3, bardziej realniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|