![]() |
#641 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam inne pytanie-
Moja simka chciała grać na gitarze podczas przyjęcia. W opisie pragnienia było napisane, że może ona albo zagrać na przyjęciu albo urządzić własne przyjęcie. Mam pytanie- czy istnieje możliwość grania na przyjęciach innych simów? Czy w ogóle jest coś takiego, jak chodzenie na przyjęcia do innych simów?
|
![]() |
#642 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie mogę znaleźć żadnych nasion, ani kamieni i nic....
![]() ![]()
![]() |
#643 |
|
![]()
agnieszka130187, mam tak samo.
na cmentarzu, w parkach, zero. o lowieniu juz nic nie mowiac, jedyne co moge zlowic to pstrag teczowy/zlota rybka, nie nasiono xd zasiewam jablka, kapuste etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
|
![]()
Szukaj, szukaj muszą być, one pokazują się losowo, nie muszą być ciągle w jednym miejscu. Nasiona najczęściej znajdziesz w parkach, przy jeziorkach. Kamienie najczęściej przy jeziorkach, na plaży, przy starej kopalni i w okolicach domów simów. Można również to wszystko znaleźć poza parcelami, na wolnym terenie np. przy dróżkach, kamieniach, mnóstwo kamieni i motyli jest przy kamiennym kręgu na północy miasta od plaży.
Na cmentarzu muszą być. Często są za tą kryptą przy rozkopanych grobach i grobach Kawalerów. Może nie zauważacie ich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
|
![]()
gram juz 1,5 tyg, i jakos nie widze. a mam dobry wzrok ;[[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
|
![]()
Może ktoś wrzucić fotkę jak te nasionka wyglądają ?
![]() |
#647 |
|
![]()
Oj to ja nie wiem jak wy szukacie, bug jakiś czy co. Wrzuciłbym fotę, ale aktualnie nie mam fotki nasionka, ale to są takie malutkie pigułki (?) koloru... hmmm... takie piaskowo-beżowo-żółte (?). Faktycznie można mieć trudności z dojrzeniem, ale kamienie to kamienie wyglądają jak... kamienie. Za to po obróbce są śliczne klejnoty, które można umieścić na czerwonej poduszce lub drewnianym postumencie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]()
GRA SIĘ WYŁĄCZA AUTOMATYCZNIE!!! Co zrobić!
|
![]() |
![]() |
#649 |
|
![]()
No dobra poszukam jeszcze, może coś znajdę. A owady, to też widać np. pająka jak chodzi po trawie ? Ja widzę tylko motyle, ale nie próbowałam ich łapać....Po za tym nie widze w trybie żadnego terrarium dla tych owadów.
![]()
![]() |
#650 |
|
![]()
Owady baaardzo trudno wypatrzeć bo są malutkie i po 3 w kupie chodzą. terrarium nie ma, ale jak przeciągniesz owada z ekwipunku na ziemię to jest on w takim malutkim terrarium już
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|