|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kupić milutki kącik. Wyposażenie go również nie wymaga długiego czasu gry. Później pozostaje odkładać $ na najdroższy samochód lub wykupywać udziały firm. Malutko urozmaiceń - żywcem nie ma na co pieniędzy przeznaczyć
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fajnie by było, gdyby 3 była multiplayer...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dodala bym jakuzzi ... Tak jak w 2
Ostatnio edytowane przez Hoop cola ^.^ : 06.09.2009 - 07:19 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hoop cola - ten link mozna zastapic : D bez spacji
![]() zjezdzalnia do basenu +pory roku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pory roku + zwierzaki
i w sumie tylko to bym dodala,tak to wszystko nawet jest fajne ;p |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo dużo bym pisał, bardzo ciężko pracowałem na różne sposoby aby mieć potrzebny sprzęt do sims, a tu nagle okazuje się że się zawiodłem na simsach ;/.
Mam nadzieję ze nowy dodatek który wyjdzie w listopadzie zmieni trochę mój punkt widzenia ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Riverview mnie niemile zaskoczyło. Wyobrażałam sobie to jako swojską wieś. Bo tak miało byc, tzn podobnie. A tutaj pusto i wcale nie jest swojsko.
Denerwuje mnie również co raz bardziej tryb tworzenia simow... Nigdy nie udało mi się stworzyc ładnego dziecka w wieku szkolnym. Zawsze są to pączkowate brzydale, z obrzydliwymi ustami... No i gdzie ten wzrost...? |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
o wzroście nic nie było mowy, mi się wydaje.
przecież tworząc dzieci można wszystko pozmieniać i zrobić, khem, 'arcydzieło' XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
przecież tworząc dzieci można wszystko pozmieniać i zrobić, khem, 'arcydzieło' XD
Łał, naprawdę? Wiem, że jest wiele opcji w tworzeniu simów, ale dzieci piękne nie wychodzą. |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
beam.- w zmianka o wzroście faktycznie się kiedyś pojawiła, nawet chyba samo EA coś o tym napomnęło i rozpisały się gazety. Ale najprawdopodobniej tą sprawę ureguluje któryś z dodatków nową opcją przy towrzeniu sima, lub kodem, jak to było w dwójce.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|