|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ojej... Chodzi to, że w trybie życia, gdy nakierujesz mysz na niektóre obiekty, to kursor zmienia się w łapkę. Można wtedy tą rzecz sobie gdzieś przestawić, albo schować do plecaka. Jeśli to jest np. talerz z jedzeniem, można go chwycić i nakierować na lodówkę, potem puścić przycisk myszy i danie jest już w lodówce. W ten sposób można za Simów oddawać książki na regały, wyrzucać śmieci do kosza. Można też sprzedawać różne rzeczy chwytając je i upuszczając na specjalny obszar w plecaku Sima. Jeśli chcemy przenieść jakąś rzecz, np. książkę, z plecaka jednego Sima do innego, wystarczy nakierować łapkę z tym czymś na tego innego Sima, albo na jego portret. Mi to się bardzo przydaje. To był naprawdę świetny pomysł EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja chciałabym zmienić:
W 2 była możliwość robienia parceli publicznych i to mi się podobało... Kupowanie ciuchów też było fajne bo można było mieć 3 stroje codzienne i 20 kąpielowych xD Niemowlaki to napewno jedyne co się różni to dziewczynka ma lekko różowy a chłopak lekko niebieski kocyk ;p Jakieś ciuchy dla NIEMOWLAKA np. pare par śpioszków to napewno ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kurcze mnie denerwuje to ze sim nie moze szybciej pocalowac innego sima a jak juz to zrobi to odrazu zauroczony jest.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak sobie już dawno pomyślałem, że w jakimś choćby patchu mogliby zmienić simom oczy. Tzn. teksturę bo te teraz to nieważne jaki kolor weźmie się są jakieś ciemne, takie martwe trochę, w dwójce były lepsze, bo bardziej wyraziste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No to... mogły by być okrągłe ściany ale takie naprawde a nie prostokątne.
Choroby, Sklepy z cichami, Budowa miasta (bez tego narzędzia dziwnego), troche wiecej fryzów . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej tęsknie za deszczem, pory roku to był po prostu genialny dodatek.
Denerwuje mnie brak obsługi w restauracji, mało interakcji.W TS2 simy chodziły na romantyczne randki do knajp, a teraz tylko po to by na mieście z głodu nie umrzeć. I na wakacjach mogłyby w morzu popływać, polenić się na plaży,poopalać, wynająć pokój w hotelu.Inaczej sobie to wszystko wyobrażałam, jak nie uganiasz się za mumiami to tak naprawdę zostaje łowienie, sztuki walki, lub wyrób nektaru. Mogłaby być uczelnia wyższa, na zasadzie działania szkoły, żeby ukończyć kierunek trzeba by było podnieść poziom umiejętności, i po studiach nie zaczynałoby się od najniższego poziomu kariery. Już nie wspominając o zwierzakach.Przy otwartym otoczeniu można by było z psem na spacer wyjść, pochodzić po okolicy ![]() I szkoda, że wszystkie czynności zajmuj tyle czasu.2 godzin potrzeba aby zjeść, umyć się i pojechać do pracy. |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Masz racje, nie było w podstawie, ale jak mają teraz tak wydawać dodatki, tzn. podróże, potem wakacje, to zbankrutujemy
![]() Uważam, że dodatki w TS2 były fajniejsze.Może i Wymarzone Podróże wnoszą dużo do rozgrywki, ale wydają się być okrojone. W każdym razie nie mogę się doczekać kolejnego dodatku.A jakby było to połączenie pór roku i zwierzaków to przestanę marudzić ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja bym dodał jacuzzi, trampolinę do basenu, łuk ślubny, pianiono i fortepian, były we wszystkich seriach, a tu nic. Poza tym więcej karier, np. fotograf, gwiazda showbiznesu, poszukiwacz przygód, pracownik sądowy, malarz, aktor itp. Obawiam się, że nie będą dochodzić w dodtkach. Dodałbym też pory roku i zwierzaki. To wg. mnie najbardziej realistyczne dodtaki do TS. Brakuje mi też dyskotek, resturacji i kręgielni, których było z miljion w TS2 NŻ. Resturacje od WP niby są, ale bez kelnerów itp. Wkurza mnie też brak animacji w wsiadaniu na rower, samochód czy skuter. W WP dodałbym okolicę plażową, np. Hawaje, byłyby tam plaże, kurorty z basenami, bary z drinkami, coś jak wyspa Twiki z TS2 P, oraz okolicę ziomową, gdzie można zjeżdżać na nartach i snowboradzie, jak w TS1. Poza tym wszystko mi pasuje xD
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|