![]() |
#71 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Po pierwsze- ludzie do klas byli przydzielani w klasie pierwszej i tak powinno być już do końca szkoły... Po drugie- zbieżność ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To może jak zwykle przyczepię się do zdjęć ![]() ![]() ![]() I czemu dziewczyny poubierały się w suknie wieczorowe? ![]() ![]() A na przedostatnim zdjęciu dobrze przedstawiłaś realia szkół ![]() To czekam na next, i proszę, żeby nie było takich sytuacji, że dostaję odcinek do poprawy pod koniec kwietnia, a z jakichś tam powodów na forum pojawia się pod koniec maja ;] |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Malutkie sprostowanie: Więc jeśli chodzi o te dziewczyny i ich suknie wieczorowe to zrobione jest to specjalnie. Są one swego rodzaju damskim gangiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
@up: Tak, Liv już wie
![]() I jeszcze moje słówko do czytelników: za niedługo się okaże, czy będziecie oceniać tekst po moich poprawkach, czy też całość "made by Nysia" ![]() ![]() Ciekawa jestem, czy może ktoś kto czytał moje FS nawiąże do niego w komentarzu (bo można ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Admin Emeryt
|
![]() Uwaga!
Chciałam wstawiać już odcinek.... Ale mój komputer płata mi figle...Gra ciągle zawiesza się razem z komputerem... Więc nie udało mi się zrobić zdjęć do odcinka... Mogłabym wstawić odcinek bez zdjęć, ale chyba tak nie zrobię... Zresztą zastanawiam się czy w ogóle to kontynuować... Dla garstki komentarzy?!... Właściwie to już i tak nikt tego nie czyta... Z wyjątkiem Liv i Sweet.Dreams (od nich zawsze jest komentarz)... Nie mam motywacji... Może kiedyś wrócę do pisania tego fs... Póki co kiedyś wstawię ten odcinek i poproszę adminów o zamknięcie tego tematu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Nysiu nie rób tego >.<
<ujawnia się ukryty czytelnik> |
![]() |
![]() |
#76 |
Reputacja: 11
|
![]()
Myślę, że zbyt szybko się poddajesz. To co piszesz, jest niezłe, a przy odrobinie dopracowania mogłoby się zmienić na jeszcze lepsze. Nie poddawaj się, jeżeli simsy nie chcą się odpalić teraz, może po restarcie komputera odpalą się? Po za tym myślę, że tych komentatrzy nie jest tak mało... Z pewnością czyta to więcej osób, niż pisze komentarze. (;
![]() |
#77 | |
Moderatorka Emerytka
|
![]() Cytat:
Nysiu, jeśli możesz wstaw sam tekst. Zdjęcia dodasz potem (gdyby tak było dłużej to generalnie ja mogłabym wstawiać tekst, bo i tak byłby już poprawiony...) Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kompa i czekam na odcinek! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Admin Emeryt
|
![]()
Lorette- powiedz mi czy miło by ci było kiedy byś pracowała ciężko (bo łatwo nie jest), a potem czytasz tylko parę komentarzy... Komentarz jest zachętą... Ja niestety tutaj motywacji nie mam... Są inne fajne fs, które ludzie chętniej komentują... Co do simsów, nie poddaję się, wstawię ten odcinek... Po prostu będę robić reinstala... Wiem, że są ukryci czytelnicy, bo czasem widzę jak ktoś czyta... Tylko dlaczego nie ma komcia... Nie chodzi tutaj o to, że chcę mieć masę komentarzy by móc się pochwalić... Chodzi o to, że chcę by doceniono naszą (moją i Liv) pracę... Aha komentarz skierowany nie tylko do Lorette (tak jakoś wyszło, że umieściłam cię na początku)
![]() EDIT: Dziękuję ci Liv... Zobaczę jak się dziś wyrobię to wstawię sam odcinek, a zdjęcia potem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 11
|
![]()
wyobraź sobie, że wiem bo też pisałam fs i to nie jedno, ale jednak nie warto się poddawać przez to, że nie ma zawrotnej ilości komentarzy. ja właśnie czytam III chyba odcinek i myślę, że z Twoim pisaniem z odcinka na odcinek jest lepiej. pisz, pisz... (;
![]() |
#80 |
Admin Emeryt
|
![]()
Nie chcę się tutaj (ani nigdzie indziej)kłócić... Może jestem przewrażliwiona i głupia, ale mi bardzo przeszkadza, że jest tak mało komentarzy... Każdy jest inny... Ok koniec offtopu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|