Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2009, 10:04   #71
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zakazana Miłość

Cytat:
Na szczęście pewna pani zaczęła czytać listę uczniów przynależnych do klasy IIa.
Chyba nie zwracałam Ci na to uwagi...
Po pierwsze- ludzie do klas byli przydzielani w klasie pierwszej i tak powinno być już do końca szkoły...
Po drugie- zbieżność Też chodzę do klasy IIa, a w klasie mamy Paulinę
Cytat:
-„On też tu chodzi? Myślałam, że jest starszy”. – pomyślała, machając mu.
Nie wiem czy to przeoczyłam, ale na początku nie ma być myślnika.
Cytat:
Rozmowa z Liv troszkę mnie uświadomiła...
Ojoj... Ja już pomału wszystkich uświadamiam! (widać, że nie cierpię takich czytelników, ale, niestety, mam ich pełno :/)

To może jak zwykle przyczepię się do zdjęć Fajnie, że są duże itd., ale widać, że były robione gdy gra była spauzowana Jest takich mod czy hack do gry, który te linie usuwa, więc nie trzeba by obcinać zdjęć. Jak coś, mogę podać linka
I czemu dziewczyny poubierały się w suknie wieczorowe? Z tego co wiem, strój galowy wygląda inaczej... (poza tym, jeśli wzrok mnie nie myli, te sukienki mają ten sam krój, tylko inne kolory! )
A na przedostatnim zdjęciu dobrze przedstawiłaś realia szkół (chociaż... nie powinni tam siedzieć nauczyciele?)

To czekam na next, i proszę, żeby nie było takich sytuacji, że dostaję odcinek do poprawy pod koniec kwietnia, a z jakichś tam powodów na forum pojawia się pod koniec maja ;]
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.04.2009, 18:26   #72
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Malutkie sprostowanie: Więc jeśli chodzi o te dziewczyny i ich suknie wieczorowe to zrobione jest to specjalnie. Są one swego rodzaju damskim gangiem . Zawsze chodzą podobnie ubrane, takie wiecie szkolne paniusie, ale z charakterkiem (jak nikt nie patrzy broją). Jeszcze wiele wyrządzą naszej Pauli... Nawet już coś w następnym odcinku (Liv już wie ). No mam nadzieję, że teraz już wszystko się zrozumiało
Charionette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 30.04.2009, 19:57   #73
Liv
Moderatorka Emerytka

@up: Tak, Liv już wie

I jeszcze moje słówko do czytelników: za niedługo się okaże, czy będziecie oceniać tekst po moich poprawkach, czy też całość "made by Nysia" i czy ja się dołączę do Waszego jakże cudownego grona
Ciekawa jestem, czy może ktoś kto czytał moje FS nawiąże do niego w komentarzu (bo można . Nysia już wie o który fragment konkretnie chodzi
stare 11.06.2009, 12:08   #74
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Uwaga!
Chciałam wstawiać już odcinek.... Ale mój komputer płata mi figle...Gra ciągle zawiesza się razem z komputerem... Więc nie udało mi się zrobić zdjęć do odcinka... Mogłabym wstawić odcinek bez zdjęć, ale chyba tak nie zrobię... Zresztą zastanawiam się czy w ogóle to kontynuować... Dla garstki komentarzy?!... Właściwie to już i tak nikt tego nie czyta... Z wyjątkiem Liv i Sweet.Dreams (od nich zawsze jest komentarz)... Nie mam motywacji... Może kiedyś wrócę do pisania tego fs... Póki co kiedyś wstawię ten odcinek i poproszę adminów o zamknięcie tego tematu...
stare 11.06.2009, 12:27   #75
Engang
Guest

Nysiu nie rób tego >.<
<ujawnia się ukryty czytelnik>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2009, 12:38   #76
Lorette

Reputacja: 11

Myślę, że zbyt szybko się poddajesz. To co piszesz, jest niezłe, a przy odrobinie dopracowania mogłoby się zmienić na jeszcze lepsze. Nie poddawaj się, jeżeli simsy nie chcą się odpalić teraz, może po restarcie komputera odpalą się? Po za tym myślę, że tych komentatrzy nie jest tak mało... Z pewnością czyta to więcej osób, niż pisze komentarze. (;
stare 11.06.2009, 12:46   #77
Liv
Moderatorka Emerytka

Cytat:
Napisał Lorette
Z pewnością czyta to więcej osób, niż pisze komentarze. (;
Tak jest zawsze <zastanawia się, skąd ona to wie>

Nysiu, jeśli możesz wstaw sam tekst. Zdjęcia dodasz potem (gdyby tak było dłużej to generalnie ja mogłabym wstawiać tekst, bo i tak byłby już poprawiony...)
Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego kompa i czekam na odcinek!
stare 11.06.2009, 12:48   #78
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Lorette- powiedz mi czy miło by ci było kiedy byś pracowała ciężko (bo łatwo nie jest), a potem czytasz tylko parę komentarzy... Komentarz jest zachętą... Ja niestety tutaj motywacji nie mam... Są inne fajne fs, które ludzie chętniej komentują... Co do simsów, nie poddaję się, wstawię ten odcinek... Po prostu będę robić reinstala... Wiem, że są ukryci czytelnicy, bo czasem widzę jak ktoś czyta... Tylko dlaczego nie ma komcia... Nie chodzi tutaj o to, że chcę mieć masę komentarzy by móc się pochwalić... Chodzi o to, że chcę by doceniono naszą (moją i Liv) pracę... Aha komentarz skierowany nie tylko do Lorette (tak jakoś wyszło, że umieściłam cię na początku)

EDIT: Dziękuję ci Liv... Zobaczę jak się dziś wyrobię to wstawię sam odcinek, a zdjęcia potem...
stare 11.06.2009, 12:57   #79
Lorette

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Nysia Zobacz post
Lorette- powiedz mi czy miło by ci było kiedy byś pracowała ciężko (bo łatwo nie jest), a potem czytasz tylko parę komentarzy... Komentarz jest zachętą...
wyobraź sobie, że wiem bo też pisałam fs i to nie jedno, ale jednak nie warto się poddawać przez to, że nie ma zawrotnej ilości komentarzy. ja właśnie czytam III chyba odcinek i myślę, że z Twoim pisaniem z odcinka na odcinek jest lepiej. pisz, pisz... (;
stare 11.06.2009, 13:03   #80
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Nie chcę się tutaj (ani nigdzie indziej)kłócić... Może jestem przewrażliwiona i głupia, ale mi bardzo przeszkadza, że jest tak mało komentarzy... Każdy jest inny... Ok koniec offtopu...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania