![]() |
#751 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy można uprawiać jogging??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#752 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, czy można zrobić tak, żeby się tylko starzała aktywna rodzina, a nie cała okolica? Jeżeli nie za pomocą opcji to może jakiegoś kodu? Z góry dzięki
![]() I tak poza tym, czy u kogoś działają przyspieszenia czasu? |
![]() |
![]() |
#753 |
|
![]()
magda_kaulitz - jogging to bieg z punktu A do punktu B możesz biegać kiedy chcesz.
Nindë - przyspieszenie działa tylko że jest "wolne". O ile się nie mylę to można wyłączyć Postęp historii wtedy sąsiedzi nie będą mogli brać ślubów, starzeć się, awansować itp. Ostatnio edytowane przez kubuss : 11.06.2009 - 19:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Guest
|
![]()
supertempo działa aż do odwołania, a aktualnej akcji tylko do końca jednej akcji
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#756 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie:
Gram rodziną od ok. 30 simowych dni, nikt (poza 1 osoba) nie umiera, a tu dziś... Gram sobie w parku simem na gitarze (za napiwki, ofk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
|
![]()
Bo to nie dotyczy starzenia tylko właśnie tych ślubów, dzieci itp. Simy dbaja o swoje potrzeby, starzeja się nawet jesli ta opcja jest wyłączona. Żeby się simy nie starzały, to trzeba wyłączyc tę opcję wyżej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
|
![]()
A wie ktoś, czy dodatki ze store spowalniają grę, tak samo, jak zwykłe dodatki z neta np. do dwójki ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Guest
|
![]()
Nie(znaczy...u mnie nie spowialniają :>) Dodatki ze store są robione przez EA więc muszą prawidlowo działć z grą
|
![]() |
![]() |
#760 |
Guest
|
![]()
jak zrobić ten koncert?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |