|
|
#15 |
|
Reputacja: 10
|
Zewnątrz
Podjazd: skoro tam jest kwiat, to jak Simowie przejadą samochodem do garażu...? - Roślinność: lubię, gdy jest dużo drzew, krzewów, kwiatów...+ Bryła: nawet, nawet, aczkolwiek mało podoba mi się ta duża ilość okien, zwłaszcza z tyłu... +/- Wewnątrz Garaż: trochę mało w nim rzeczy, a sam samochód jest ładny +/-Jadalnia (jak się domyślam): kolory krzeseł pasują do ścian, ciekawe ustawienie stołu ;] + Przedpokój (jak się domyślam): a nie za dużo trochę tej zieleni? faktycznie, ładny i wiosenny kolor, ale żeby aż tak...? i podoba mi się ta komoda, czy co tam jest xD +/- Salon: pełno zieleni, a tu nagle walisz takim pomarańczem... nie pasuje on do zielonego bilarda i... ten dywan mógłby być bardziej pomiędzy kanapą a telewizorem... nieee wiem, -Łazienka: róż, biel, brąz? nieee... podoba mi się tylko ustawienie mebli +/-Sypialnia: czerń i biel idealna +Taras: ładny, ciekawe są te okna w wodzie, a może to się tylko tak odbija? xD no ale... + Razem: 6 minusów, 8 plusów (dobrze policzyłam? xD) Czyli: chatka niczego sobie, przeważają plusy, modern... Ocena liczbowa: 8,5/10 Pozdrawiam ;]
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|