|
|
#11 |
|
Guest
|
No w sumie tak, ale mi chodzi o to że narazie(niewiem jak potem) w twojej nowelce są sytuacje miłosne, ale to dopiero 2 odcinek a myslę że będzie ich napewno powyżej 10
![]() A wracając do mojego opowiadanka to zapraszam "Zakręcony świat" odcinek 2 Asia była zszokowana.nagle jakiś chłopak wybiegnął na ulice i popchnął Asię na chodnik.Niestety mu nie udało się przebiegnąć na chodnik i wpadł pod koła samochodu.Kierowca był pijany i nie myslał nawet co robi.Asia wystraszyła się ale po chwili podbiegła do chłopaka -Przepraszam!To moja wina!-krzyczała-O boshe!Masz rozciętą noge!Pomocy! Jakaś pani która miała przy sobie komórke zadzwoniła na pogotowie.Minęło 15 minut i przyjechała także policja.Pijany kierowca został zakuty w kajdanki i wpakowany do policyjnego auta a chłopaka obejrzał na miejscu lekarz. -Oj, niedobrze-mówił-mocno krwawi, koło samochodowe przecieło mu noge.Musimy go zabrać szybko do szpitala. -A ja?Co mam robić?On uratował mi zycie!-krzykneła Asia -Ah tak?W takim razie teraz wracaj do domu, potem sie z toba skontaktujemy, będziesz świadkiem w sądzie.-powiedział policjant Asia poczekała aż pogotowie i policja odjechali.Potem wracała ze smutną mina do domu."To wszystko przezemnie.Nie musiałam biegnąć do.." -O nie!Gabriela jest w przedszkolu! Zawróciła się i poszła do przedszkola.Jej siostra plakała. -Siostrzyczko-powiedziała Asia do Gabrieli-Nie płacz, przepraszam ze się spóźniłam. I przytuliła siostrę. -A teraz wracamy do domku?-spytała Gabrysia -Tak.Chodźmy-powiedziała i poszły do domu... CDN |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|