|
|
#62 | |
|
Guest
|
Cytat:
Zmieniłbym także ustawienia na najniższe, zawsze skoczy kilka klatek, chociaż przyjemność z gry będzie mniejsza .
|
|
|
|
|
#63 |
|
Guest
|
1GB RAM- na styk...
Wszystkie ustawienia mam najniższe, nie widać żadnej różnicy...
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
Nie spełniasz nawet minimalnych wymagań - masz za wolny procesor. Ostatecznie można przeinstalować system, u mnie zawsze coś pomaga xD. A tak na serio, to wyłączaj wszystkie zbędne procesy przed uruchomieniem gry, możesz nawet uruchamiać TS3 bezpośrednio, a nie przez program startu... Próbuj
.
|
|
|
|
#65 |
|
Guest
|
Próbowałam już. Wyłączałam GG, Skype i mnóstwo innych programów, nawet zrobiłam reinstalkę i nic... Trudno, jakoś przeżyję
We wrześniu mam mieć porządki w komputerze (procesor też planuję wymienić ), więc dam radę. Na razie wracam do TS2. Mam sentyment do tej gry
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
System: Vista (basic)
Procesor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @2.00 GHz 2.00 GHz Pamięć: 2,00 GB Czy przy takich parametrach gra będzie chodzić sprawnie? |
|
|
|
#67 |
|
Guest
|
powinna, ale nie jestem pewna...
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
To laptop więc zapewne integra Intela, ew AMD... stawiając na coś co się nazywa Intel X3100...
W niskich detalach 800x600 winno zadziałać. |
|
|
|
#70 |
|
Guest
|
W laptopach niekoniecznie (chyba) musi być zintegrowana. U mnie jest GeForce 9600GT M, czy coś takiego
. To też zintegrowana?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|