![]() |
#921 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Do misstwiggy: 1. Nie wiem, czy są kosmici, jeszcze się nie spotkałem, ale podejrzewam, że niestety ich nie ma. Nie widziałem ich ani na zdjęciach, ani na filmikach, ani na żadnych forach. 2. Tak duchy mogą wychodzić z cmentarza. Dwa razy się z tym spotkałem: raz jakiś duch wyjechał samochodem ( ![]() ![]() 3. To zapewne było jedno z takich jakby zadań specjalnych, że wprowadziłaś się do domu postawionego na starym cmentarzu i masz przegnać duchy. Jeśli każą Ci zadzwonić do agencji to dzwoń. Ja miałem zadanie tego typu, tylko, że dal mnie na dom spadł meteoryt i miałem posprzątać bajzel. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#922 |
|
![]()
Czy tylko ja tak mam, że wszyscy przyjaciele dostaja z czasem etykiete "Dawny wróg" chociaż wrogami nigdy nie byli?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
|
![]()
Ja też tak mam, to chyba jakiś błąd w tłumaczeniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mam pytanie (nie przeszukiwałem tego tematu - stalowych nerwów nie posiadam) otóż: mam simkę Elizabeth, która ma już 10 punkt umiejętności Ogrodnictwo i napisano, że mogę wyhodować Omniroślinę. Na początku pojechałem do tego Instytutu Nauki, bo tam jest omniroślina pisało, że można ją zebrać, ale w opcjach tego nie było można było sprawdzić dietę, która była pusta i obejrzeć roślinę. Przed chwilą pojechałem znowu Ellą i nie było opcji zbierz tylko nakarm, więc z postępem
![]() 1. Czy nie przesadziłem z dokarmianiem? A jeżeli tak to co może się stać. 2. Jak później zebrać omniroślinę, by mieć ją w ogródku? 3. Wiem o istnieniu Kwiatu Życia znajdującego się bodajże w Mauzoleum, lecz nie mogę na niego trafić, ten kwiat i Omniroślina dawałyby mi następny krok do spełnienia celu zasadzić rośliny z każdego rodzaju na razie mam 63% wszystkich, no więc Kwiat Życia i omniroślina dadzą mi 37%? A jeżeli nie to jakie jeszcze inne rośliny istnieją oprócz zasadzonych przeze mnie: (wymienię jakie mam w ogrodzie) Ziemniak, Sałata, Arbuz, Jabłoń, Pomidor, Pnącze Winne, Cebula, Czosnek, Papryka, Krzak Kwiatów Śmierci, Krzak Płonących owoców, Limonkowe drzewo, (będę miał chyba ten Krzak Kwiatów Życia i jeżeli pomożecie to omniroślinę)?
![]() |
#925 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#926 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak mogę sprzedac ryby, które złowiłam? ;/
Bo jak klikam na rybę, to nie mam takiej opcji, a jak klikam na sklepie "Świeżynka" to także jej nie mam. I jeszcze pytanie: czy zawsze znikają (np. motyle lub zebrane żuki) z plecaka? Gdzie trzeba je.. wsadzic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#928 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nadwyżki żuków i motyli możesz oczywiście sprzedać do ośrodka naukowego... |
|
![]() |
![]() |
#929 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić by kobieta rodziła w szpitalu? Czy jest możliwość bara-bara w miejscu publicznym? ( nie mam obsesji tak tylko pytam
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Tak, w kinie można i 'bara-bara' i 'postaraj się o dziecko' : D nie wiem czy nie ma więcej miejsc bo nie sprawdzałem |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|