![]() |
#961 |
Guest
|
![]()
hej mam pytanie dla tych co lubia udooskonalać umiejętności swoich simów.
Każdy wskażnik umiejętności na maxa juz mamy z moim simem i zabieram sie za realizowanie tych podrzędnych np w muzyce zagrać 20 koncertow , zarobić ileś tam simolenow itp. Powiedzcie mo co jest z logiką.......... trzeba znaleść 20 gwiazd i je juz znalazłam, nauczyłam juz iles tam godzin sima ale ....POWIEDZCIE MO CO JEST Z TA GRA W SZACHY BO TO NIE CHODZI O ZWYKŁA GRE. RAZ MI SIE TRAFIŁO TYLKO ZAGRAJ Z LEPRZYM D SIEBIE |
![]() |
|
![]() |
#962 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
|
![]()
Można także całkowicie zatrzymać starzenie (opcje gry >> odznaczyć włącz starzenie). Mi jednak chodzi tylko o jedną simkę.
![]() |
![]() |
#964 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja mam takie pytanie, otóż zastanawia mnie jedno, dodatki z sims store i te bonusowe, które pobieraliśmy instalują się bezpośrednio do gry, a jak będą musiała zrobić reinstalkę albo formata, to co bezpowrotnie przepadają... ?
![]() |
#965 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
|
![]()
To dobrze, już myślałam, że przepadną bezpowrotnie, dzięki za odpowiedź.
A jest jakaś możliwość zmiany twarzy Sima, pisałam w osobnym temacie, ale cicho sza... w TS2 był aparat chirurgiczny... tutaj przeglądałam nagrody i nie zauważyłam nic... a wyszedł mi ropuch, szkoda mi kasować tę rodzinę i po raz kolejny robić nową, już raz robiłam, bo karnacja wyszła jakaś sinawa... zamiast brązowa... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#967 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Guest
|
![]()
Wie ktoś może gdzie można złowić rybę śmierci?? Przeszukałam już wszystkie jeziorka i morze i nic .. Bo ją sie łapie na owoc śmierci jeżeli dobrze mi się wydaje ..
A do Agnieszki : raczej czegoś takiego nie ma, tylko w lustrze można zmienic fryz i makijaż ale za dużo to to nie da |
![]() |
![]() |
#969 |
|
![]()
W sumie to jakieś dziwne, bo w kreatorze tworzenia wyglądał normalnie.... Trudno może z biegiem czasu coś będzie...
Ryba śmierci kojarzy mi się z cmentarzem... mi się na cmentarzu udało złowić tragicznego błazenka na arbuza....
![]() |
#970 | |
|
![]() Cytat:
Jesli juz o tym mowa, co mozna zrobic z kwiatem smierci? Czy on sie do czegos przydaje? Czy mozna go trzymac w swoim plecaku przez dluzszy czas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|