![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie najgłupszą cechą jest "samotnik". Nigdzie takiego nie zabierzesz, od razu narzeka, spada mu nastrój. Moim zdaniem gra Sims3 skupia się w dość dużej mierze na związkach towarzyskich, bo innymi Simami jesteśmy otoczeni niemal wszędzie. Ga samotnikiem jest bardzo nudna, o czym się dziś przekonałam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się najlepiej grało (chociaż za dużo to sobie nie pograłam...) samotnikiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
roztrzepany, artysta, mól książkowy, nie znosi sztuki, ekspert komputerowy, łatwo się ekscytuje, geniusz, zdolny ogrodnik, majster, szalony, urodzony kucharz, neurotyk, wirtuoz; Fizczne: wysportowany, śmiały, niezdarny, leniuch, tchórz, spioch, boi się wody, niespokojny sen, szczęściarz, schludny, unika nagości, niechluj, pechowiec; Towarzyskie: charyzmatyczny, unika zobowiazań, nie lubi dzieci, łatwo się zachwyca, flirciarz, przyjazny, poczucie humoru, świetnie całuje, gderliwy, nieuleczalny romantyk, nieokrzesany, samotnik, przegrany, złośliwy, pasożyt, brak poczucia humoru, dusza towarzystwa, wygadany, arogant, nieprzystępny; Styl życia: ambitny, wytrawny wędkarz, infatylny, śmiałek, zły, rodzinny, oszczędny, dobry, nie cierpi przyrody, gorąca głowa, kleptoman, uwielbia przyrodę, przewrażliwiony, perfekcjonista, technofob, wegetarianin, pracoholik. Co do moich ulubionych to za mało grałam żeby coś wymieniać, napiszę jak bardziej poznam gre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
ja najbardziej lubie artysta, smialy ,szczesciarz, swietnie caluje i wegetarianin, taki zestaw ma moja ekssimka xdd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Może za wcześnie na to pytanie ale czy macie już wypracowane jakieś zestawy cech gwarantujące sukces zgodny z planem?
Czy jest sens kupowania nagrody "superogrodnik" czy jakoś tak skoro sim ma już cechę charakteru zdolny ogrodnik i umiejętność ogrodnictwa na maxa? Bo np analogicznie - nagrody rybackiej nie ma a cecha tak. A cecha która bardzo mi się spodobała to szalony, ciągłe przebieranie się jest rozbrajajace. I to gadanie do siebie, chyba niezłe połączenie dla samotnika jesli ktoś lubi grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szkoda wielka że nie można mieć nieco więcej cech. Jakoś mi się zbytr wiele podoba
![]() Oczywiście bardzo mi się podoba dusza artysty, poczucie humoru - bo po prostu przydatne. Ale mnei nęci co daje np. szczęściarz/pechowiec, bo nie widzę żadnej różnicy w życiu simów ^^"
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
A mi najbardziej pasuje samotnik połączony z flirciarzem oraz wegetarianinem i samotnikiem-to jest prawdziwa bomba.I do tego lubi naturę
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię romantyka
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
A moje ulubione to:
+ Kleptoman + Geniusz + Pracoholik + Ambitny/a + Romantyk Świetnie się zarabia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Fajnie jest też być nieokrzesanym - o tym akurat nikt nie napisał - Sim może od razu zabierać się do całowania nowo poznanych osób, wysyłać nieodpowiednie wiadomości na forum (i dostawać pełne wyrzutu odpowiedzi) ;D
Te cechy są bardzo ciekawą sprawą, aczkolwiek jednak mogłoby być ich więcej. Coś by się jeszcze wymyśliło. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|