![]() |
#1072 |
Guest
|
![]()
Pewnie Ma Okrojoną Wersje i z tego Cały Kłopot.....
|
![]() |
![]() |
#1073 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mojej simce brakuje trzech kamieni do ukończenia tego zadania, bo mam już takie: Niebieski Topaz, Szmaragd, Żółty szafir, Szafir, Rubin, Klejnot Przewspaniały, Tanzanit, brakuje mi Kamienia Tęczowego, Różowego diamentu i diamentu chyba. :/
Na pewno kamień tęczowy znajduje się w Mauzoleum, wiem bo moja simka go znalazła tyle że jest w innym zapisie miasta. ![]()
![]() |
#1074 |
Guest
|
![]()
Gdzie mogę znalesc gitare??
I gdzie jest terrarium i akwarium?? Wielu rzeczy znalesc nie moge ![]() Za dużo ich ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gitara - rozrywka, umiejętności.
Akwarium już nie pamiętam, ale na pewno jest w trybie kupowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Guest
|
![]()
Nawet nie wiecie jak mnie ucieszyło to forum!
Uzbierałam już pieniądze na Sims3, tylko mam jeden problem. Musiałabym zainstalować je na lapotopie z systemem Vista, a według tego, co przeczytałam o wymaganiach sprzętowych potrzebne jest min. 2.0 GB. Posiadam dokładnie tyle pamięci. Nie wiem, czy to wystarczy, bo sporo nowych rzeczy będę zapisywać i nie wiem, czy nie zwolni to tempa gry. Gdyby ktoś rozwiązał mój problem, byłabym dozgonnie wdzięczna. |
![]() |
![]() |
#1078 |
Guest
|
![]()
jezeli to pirat to masz pecha i jakas wadliwa wersje masz ;/ jak pech to pech, ale mowiwsz ze ma 5.5 giga co sie zgadza z poprawna wersja chyba ze mam ripy i okrojonego sciaglas , ale one duzo pozniej wyszly... nie zostaje Ci nic innego niz ponownie browsingowac
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Reputacja: 11
|
![]()
Akwarium jest w ozdoby>rożne
![]() Na początku znalazłam różowy diament ale go sprzedałam bo sądziłam że będzie tak łatwy do znalezienia jak inne minerały, zresztą moja simka nie miała czasu na hobby, robiła karierę, teraz jak ma już czas to nie może znaleźć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Guest
|
![]()
Jeśli znalazłaś jeden raz to nawet nie posiadając kamyczka masz wliczone w procentowe odnalezienie skał. U mnie różowy diament najłatwiej odszukać w okolicach plaży/morza.
Cytat:
Przy drodze pojawiają się tam dwa/trzy kamienie i jeden duży meteoryt. Ostatnio edytowane przez 'Mu : 16.06.2009 - 14:30 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|