![]() |
#1111 |
Guest
|
![]()
Zapewne jak nie jedna osoba na forum mam problem z samoczynnym restartem kompa podczas gry. Staram się zapisywać grę co 10 minut ale już 2 razy mi się zdążyło, że komp zrestartował się w trakcie zapisywania i już 2 rodziny mam w plecy bo nie można już tego uruchomić.
Oto parametry mojego kompa: Windows XP sp3 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ NVIDIA GeForce 6150SE Ram 2GB Sprawdzałam z wymaganiami i w sumie wydaje mi się że parametry mojego kompa są ok. Za bardzo nie znam się na tym więc jeśli ktoś mógł by mi powiedzieć czy wina wyłanczania się kompa podczas gry lezy po stronie wysokich wymagan The Sims 3 to była bym wdzięczna. |
![]() |
|
![]() |
#1112 |
Guest
|
![]()
ZAPISYWANIE 2/WIĘCEJ RODZIN NA JEDNYM SAVIE
Należy w jednej rodzinie wejść do Edycji miasta, i dać na Przełącz aktywną rodzinę. Wtedy wybieramy tę drugą, i mamy je na jednej 'planszy'. Inaczej się nie da. |
![]() |
![]() |
#1113 |
Guest
|
![]()
Zrobilam dwie rodziny. W jednej byl nastolatek ktory zblizal sie do doroslosci, nazwijmy go X. Zapisalam tak gre i weszlam do drugiej rodziny. Gralam pare dni (simowych), wchodze do tej pierwszej rodziny a tam nie ma sima X! Ok, dorosl pewnie ale po jaka choinke wyprowadzal sie z domu?
Nie wiecie przypadkiem czy go moge odzyskac? W skrzyni rodzin go nie ma:/ |
![]() |
![]() |
#1114 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdzie można złowić rybę śmierci? Sprawdziłam wodę w każdym miejscu, w którym pływają ryby, ale nigdzie nie było napisane, że w danym miejscu można ją wyłowić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Guest
|
![]()
na cmentarzu?
|
![]() |
![]() |
#1116 |
Guest
|
![]()
Tak, na cmentarzu.
|
![]() |
![]() |
#1117 |
Guest
|
![]()
na cmentarzu o polnocy
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm o północy nie próbowałam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam takie dość istotne pytanie jeżeli chodzi o tryb budowania.
Czy jest taka opcja, żeby zapisać swój własny wzór (chodzi o to, że jeżeli zmienie kolory w danym wzorze to chciałabym mieć te same na innym meblu, bo zabawa z kolorami na palecie jest żmudna i nigdy nie trafię idealnie w tą samą barwę). Może ktoś zrozumie o co kaman, nie znalazłam jeszcze tego problemu, z góry dzięki za pomoc i przepraszam jeśli pytanie już było ^^' |
![]() |
![]() |
#1120 |
Guest
|
![]()
pod tym okienkiem ze wzorami masz 3 ikonki - usun, publikuj, zapisz. usunac mozesz tylko te stworzone przez ciebie. publikuj nie uzywalam. a zapisac mozesz te wzory, gdzie wlasnie zmieniasz kolorki gotowych. i potem na nastepnym meblu przy projektowaniu wchodzisz w odpowiednia kategorie i juz masz twoj wlasny projekt i mozesz go nadac dowolnej rzeczy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|