![]() |
#1122 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dobra. Mam pytanie na szybko, bo zatrzymałam grę, bo nie wiem o co chodzi.
Nadszedł dzień ślubu, przyszłam na miejsce przyjęcia ze swoimi simami, niektórzy goście już przyszli i wszystko jest ok. Tylko... Jest tam Wacław Kawaler, który jest tylko znajomym mojej Simki i zobaczyłam, że on do niej idzie i jest napisane u niej "daje mi całusa". Zatrzymałam, bo nie wiem czy to taki niewinny całus - gratulacyjny na przykład - czy może taki, który zrujnuje cały ślub, bo sprawi, że w tym ważnym dla nich dniu jakiś facet go zepsuje całując narzeczoną mojego sima. A więc pytanie: Czy ktoś tak miał i wie, czy to jest niewinne czy zepsuje mi cały ślub? ![]() Uff.. jest ok ![]() Na wszelki wypadek zapisałam i pozwoliłam rozwinąć się akcji: Nie dała się pocałować ^^ To dobrze, bo już się martwiłam. Zresztą co za typ przychodzi na wesele, żeby podrywać pannę młodą? ![]() Ostatnio edytowane przez Miyoki : 17.06.2009 - 18:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jared Frio chciał dać mojemu simowi (...) całusa też na przyjęciu, ale zwykłym i to pomimo, że byli tylko przyjaciółmi, ale nie pozwoliłem na to, bo za dużo kochanek tam było mojego sima. Niestety nie powiem Ci, czy będzie jakaś afera z tego, ale podejrzewam, że tak bo nie ma opcji nigdzie w rozmowie delikatnych całusów, więc myślę, że to normalny całus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Guest
|
![]()
A czy ktoś miał tak jak ja: ?
Mój sim pracuje jako przestępca. Pojawiło mu się jakieś wydarzenie. Wychodzi z pracy, a tu ulica przed i obok Magazynu "Wybitny Obywatel" jest zastawiona przez... POLICAJNTÓW!!! Ps. Z tym wyłączaniem się gry przed wczytaniem rodziny, ja tez tak mam, jeżeli nie zminimalizuję internetu... |
![]() |
![]() |
#1125 |
Guest
|
![]()
a gdzie mogę złapać rybę śmierci w Riverview? bo na cmentarzu nie ma oczka wodnego..
|
![]() |
![]() |
#1126 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Guest
|
![]()
w trybie kupowania,są po lewej 3 zakładki (pomieszczenia,ogólne,i właśnie wyposażenie rodziny)na dole jest taka "paczka".
|
![]() |
![]() |
#1128 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wyposażenie rodziny jest w trybie kupowania, tam gdzie kupujesz mebelki. Są tam po lewej stronie 3 ikonki ustawione w pionie. Wyposażenie rodziny to ikonka otwartego pudła na dole.
![]() Zostałem uprzedzony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Guest
|
![]()
super, dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Guest
|
![]()
Wiecie gdzie można znaleźć ostatni metal. Bo mam takie: złoto, żelazo, palad, srebro. Przeszukałam już całą okolicę i nie mogę znaleźć tego metalu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|