![]() |
#1142 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Reputacja: 10
|
![]()
moze to juz bylo, ale nie mam zdrowia szukac - jak mozna grac w ts3 w oknie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Guest
|
![]()
Opcje >> Grafika >> Wł. tryb pełnego ekranu (odznaczyć)
|
![]() |
![]() |
#1145 |
Guest
|
![]()
a ja mam taki problem, otoz postanowilam zagrac z kodami. zrobilam rodzinke, wprowadzilam na pusta parcele, wpisalam kilkanascie razy kod motherlode, mieli juz b duzo kasy. wyszlam do edycji miasta, wywalilam ich do tej "biblioteki rodzin" i dalam "przelacz rodzine". wybralam ich i chcialam wprowadzic do jakiejs willi, ale okazalo sie, ze... wciaz maja na koncie te 20000, w ktore zaopatrzyla ich gra =/
jak mam rozwiazac ten problem? tzn. zeby mieli ta kase z kodu bardzo mi na tym zalezy, a na pewno sie da ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Guest
|
![]()
a zapisałaś grę,kiedy dodałaś te pieniądze kodem?
![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
|
![]()
Jak grać duchem?? Co trzeba zanieść i gdzie??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Guest
|
![]()
szczatki do instytutu naukowego
@chryzantem: <mysli> nie pamietam XD dalam od razu "edytuj miasto"... a nie wiem czy tam potem wyskakuje okienko czy zapisac? |
![]() |
![]() |
#1149 |
|
![]()
Szczątki tzn. urne??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|