|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
No ale gdzie się wyprowadzili, nie ma ich w kontaktach rodziny. :<
Mam włączony postęp historii, ale w drzewie genealogicznym są na kolorowo, co oznacza, że żyją. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mój sim chce coś zwinąć, jak to zrobić? Czy w księgarni kupuje się ksiązki do nauki na wszystkie poziomy umiejętności? Jak mam zajrzeć do przepisu?
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
1. idz simem do miejsca publicznego (np. silownia) albo do sasiada,a gdy sim bedzie sam to kliknij na niego i bedzie opcja "zwin cos". to pojawi sie potem w tym schowku rodziny czy jakos tak... 2. nie rozumiem pytania jesli chodzi o to, czy jak masz poziom 1 to kupujesz tom 1, poziom 2 to tom 2, to nie3. kupujesz go w sklepie i dajesz "przeczytaj" (bedzie w tym "plecaku") |
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Moja mała simka pomieszała ubrania. Śpi w sportowym, ćwiczy w kostiumie kąpielowym, chodzi w wizytowym. Co popsułam? @down Pff...
S.J.Lec Ostatnio edytowane przez lay : 20.06.2009 - 15:54 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
@edit. a nie! wlasnie to napisalam, ze 1 ksiazka nie starcza na 1 punkt przeczytaj jeszcze raz ;p @edit2. nie wiem za bardzo o co chodzilo z tym "pff" no ale nvm ;pp Ostatnio edytowane przez Ellie : 20.06.2009 - 16:00 |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Nie wiem czy to było ale dobra :
Czy różni się The sims 3 od The sims 3 wersja rozszerzona ? Bo jutro jadę kupić no i nie wiem którą kupić..... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
). Poza tym u mnie jak zniknęli rodzice simki, którzy mieszkali w innym domu, to rozłączyły się "gałązki" w drzewie genealogicznym, sprawdź czy u Ciebie też tak jest. Mogło być też tak ewentualnie, że dzieci dorosły, wyprowadziły się, a potem zniknęły jako odrębne rodziny.Tincia nie odpowiedziałaś na moje pytanie buuu, bo napisałaś, że musiałaś nagrobka szukać po całym mieście, a ja się zapytałem czy znalazłaś
Ostatnio edytowane przez Levkoni : 19.06.2009 - 21:53 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
U mnie też zniknął pojedynczy sim, a dokładniej chodzi o Leightona Seka(e?)moto. Jego syn niedawno zaczął uczęszczać do szkoły i został sam z babcią. Sprawdzałam w drzewie - jego avatar jest kolorowy, a w kontaktach go nie ma (trzy razy sprawdzałam). Szukałam też we wszystkich zamieszkałych domkach w okolicy i ani śladu - Leighton przepadł jak kamfora. Co ciekawe, zdarzyło mi się to pierwszy raz. Jeszcze nigdy nie zniknęła mi żadna rodzina, a tym bardziej sim... Wydaje mi się, że to po zainstalowaniu Riverview. Może tam gdzieś się znajdzie? ;d
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|