|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też nie mam z tym żadnych problemów, zawsze opcja zaręczyn, ślubu czy wyznania zauroczenia się pojawia. I moi simowie wcale nie są ani romantykami, ani flirciarzami, jeden nawet miał cechę "unika zobowiązań" i też się ożenił więc... co tu dużo gadać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli idzie o opcję wprowadzania, to ona pojawia się w interakcjach (nie specjalnych) przyjacielskich i pojawia się dość nagle, także czatuj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja myślę, że wy po prostu nie sprawdzacie, czy wasz sim-wybranek jest wolny i próbujecie się hajtnąć z simem w związku, nie mam innego wytłumaczenia, skoro u większości wszystko jest ok, a u niektórych nie ma tych opcji w ogóle to to nie jest błąd gry, bo grę mają wszyscy taką samą, tą samą kopię stworzonej przez autorów, a żadne patche jeszcze nie wyszły, więc nie ma takiej możliwości, że ktoś ma grę załataną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Radzę czytać uważnie, kiedy zmieniłam u sima jedną z cech na romantyka opcja się pojawiła i są małżeństwem i było tak tylko z tą jedną parą. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy pewne opcje nie są zarezerwowane tylko dla pewnych cech charakteru. Sephora może spróbuj zmienić cechy charakteru jak się uda niech się chajtną, a potem możesz wrócić do poprzedniego układu. Ostatnio edytowane przez Guanabanana : 21.06.2009 - 16:00 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |