|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mi sie różnie rodzą. W jednej rodzinie mam 2 chłopaków i 2 dziewczynki, z czego jeden chłopak i dziewczynka to bliźniaki. Nie kazałam simce jeść jadnych arbuzów czy jabłek czy czegoś tam. Raczej wcinała same gofry, danie z mikrofalówki, naleśniki, hamburgery itp.
Chciałam wypróbować te "sposoby" w innej rodzince, simka wcinała arbuzy, żadnych jabłek nie jadła, nie miała ich nawet w wyposażeniu. Urodził się chłopak. Więc tak samo jak w ts2, tak i tu uważam, że to czy rodzi się chłopiec czy dziewczynka jest losowe i nie ma na to żadnych sposobów (przynajmniej u mnie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A mnie właśnie się rodzą dziewczynki.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie sposób z owocami działa na 100%, zawsze tak sobie steruję płcią i nigdy mnie to nie zawiodło. Na początku rodzili mi się sami chłopcy, ale dopiero po jakimś czasie wpadłam na to, że to dlatego, że moim Simom na przekąskę dawałam zwykle jabłko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi bez owoców rodzą się na zmianę,raz dziewczynka, raz chłopiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja stosuję metodę z arbuzami i jabłkami, sprawdziła mi się już 3 razy więc coś w tym jest
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi ciągle rodzą się chłopcy,tylko bodajże raz dziewczynka,bo simka jadła mnóstwo arbuzów.Coś w tym jest xd
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a jest jakis trick na trojaczki albo chociaz blizniaki? : D
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bliżniaki są losowo co do trojaczków nie wiem też miało być taka możliwość że się pojawią.
A co do chłopców to mi działaja owoce tylko 1 raz nie wyszło, jak w TS2 bez kombinowania miałem przez 9 pokoleń same dziewczyny to bez jedzenia owoców w TS3 są sami chłopcy. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Za nagrody szczęścia życiowego możesz sobie kupić 'wzmożoną płodność'.Wtedy są większe szanse na bliźniaki lub trojaki
![]() W sumie mi się wtedy tylko większa ilość dzieci rodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
aha
dobra, dzieki |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |