|
|
#11 |
|
Guest
|
Odcinek 9, "MIłość od pierwszego wejrzenia i kariera od pierwszego usłyszenia"
Kiedy tylko Paweł odprowadził Jole do domu Jolka zadzwoniła do Bartka. - Tak? - usłyszała jego głos. - Dzień dobry jestem Jola Tyszkiewicz i... -niedokończyła bo przerwał jej głos Bartka. - Nie możemy teraz rozmawiać... oddzwonie! - i sie rozłączył. Następnego dnia Jola dostała list:" Dziś o 16.30 koło studia Jurka. To pilne!" Jola poszła na spotkanie. Ujrzała tam Pawła- a raczej mężczyzne podobnego do niego. - Cześć jestem Bartek - Ale ty to przecierz Paweł - powiedziała zmieszana Jola. - Nie! Ja jestem bratem bliźniakiem Pawła, ale mnie rodzice Jacka zostawili w sierocińcu... - A co takiego ważnego chciałeś mi powiedziać? - Żebyś uważała na Paw... I ktoś zza drzewa strzelił do Bartka. To był Paweł. - Tak złotko. Chciałem cie zabić ale zawsze pilnował cie Bartek. ZAWSZE. Był przy tobie non-stop. Ale już nikt cie nie uratuje!!! NIKT!!! hahaha! -Co chcesz mi zrobić? Birz wszystko co mam tylko mnie nie zabijaj! - Właśnie. Wezme, ale ciebie!!! Hahaha! I zadzwonił telefon. To była Paulina. Odebrał Paweł. - Co? - Jola to ty? Chce ci powiedziać że zaręczyłam sie z Tomkiem. - Oh, to cudownie -odpowiedział kobiecym głosem Paweł. - Jola coś ci jest? Masz jakiś dziwny głos. - NIc mi nie jest mam chrypke. - OK to nara. - Pa. Odłączył sie. - Co to za jedna? I kto to jest Tomek? - PAulina gra w filmie, a Tomek jest policjantem. -Tomek...Tomek... A już wiem który to! Zabiłem jego żone i dzieci!!! - To ty? - Tak, wole zabrać ze sobą Pauline niż ciebie! Aktorka i jeszcze narzeczona Tomka. A ciebie zabije! I wymierzył w Jole pistolet... Czy Paweł zabije Jole? Co stanie sie z Pauliną? I jak zaraguje Tomek? W następnym odcinku. CDN |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|