![]() |
#1411 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.thesims3.com/game/patches
Trzeba się zalogować.
![]() |
|
![]() |
#1412 |
Guest
|
![]()
jak przeprowadzic rodzine z sunset do riverview??
|
![]() |
![]() |
#1413 |
Guest
|
![]()
mam straszny problem :/
gralam keatonami i ten marty jest juz legenda sportu - fajnie. zorientowalam sie, ze moze kupic nagrode, no i kupilam "rzezbiarz ciala". dalam "ustaw sile - wysoka", bo myslalam, ze to chodzi o sile sima, a teraz sie skaplam, ze podwyzszylam sile tego zmieniacza... no ale nieswiadoma konsekwencji zrobilam tak: marty chcial nabrac muskulatury, wiec dalam na tym rzezbiarzu opcje "zmien sylwetke - silniejszy" no i jak chlop wyszedl ze zmieniacza, okazalo sie, ze jest... wstretny. jakies piec razy grubszy, i wyglada to wrecz oblesnie wyszlam szybko, nie zapisalam gry, ale po ponownym wejsciu okazalo sie, ze marty wciaz jest taki... DUZY. moglabym to olac, ale lubie nimi grac, wiec chce go przywrocic do normalnej postaci. wiecie, co moge zrobic, zeby marty znowu byl "normalny"? |
![]() |
![]() |
#1414 |
Guest
|
![]()
Czy u Was też tak jest, że nie da się postawić ściany przy bokach schodów, tak że usuwam barierki i wstawiam ścianę (w TS2 się dało - http://img149.imageshack.us/img149/9072/parter6la.jpg), a w The Sims 3 jak tak robię, to ściana dopasowuje się tylko do schodów, a ponad schodkami już jej nie ma ?
|
![]() |
![]() |
#1415 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może znowu rzeźbiarzem ciała? Tylko nie nastawiać już na taką moc...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Guest
|
![]()
niestety,nie znam żadnego sposobu na pozbycie się muskulatury sima i podejrzewam,że takowego w ogóle nie ma.
można jedynie utyć.albo zeszczupleć uprawiając jogging,ale to mięśni nie zmniejszy. |
![]() |
![]() |
#1417 |
Guest
|
![]()
A muskulatura nie zmniejsza się, gdy Sim przez dłuższy czas nie wykonuje ćwiczeń siłowych? Jeśli nie, to śmiesznie trochę
![]() Do Jose: ta ściana dopasowująca się do wysokości schodów pojawia się automatycznie. Żeby wstawić ścianę o pełnej wysokości, musisz usunąć tą ścianę trójkątną pod schodami (ctrlem) i wtedy dopiero budować. Ostatnio edytowane przez Kyerme : 25.06.2009 - 14:57 |
![]() |
![]() |
#1418 |
Guest
|
![]()
czy kod na kasę do dwójki działa też do trójki???? A ile kasy mamy na początku???
|
![]() |
![]() |
#1419 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Mój sims miał w ekwipunku kwiat śmierci, ale kiedy przyszedł po niego kosiarz, kwiat przeszedł do ekwipunku mojego drugiego sima, a tamtego zabrała śmierc ;/
Co mam zrobić jeśli kiedy chce mieć dziecko z simką która nie jest moją dziewczyną pisze mi że mam za dużo simów w rodzinie, a mam tylko jednego? ;/ A z kolei adoptować już mogę ;/ |
![]() |
![]() |
#1420 |
Guest
|
![]()
Hej! moze mi ktos powiedziec, czy mozna zmienic ubranie i wloski malemu dziecku? nie moge znalezc tej opcji:/
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|