![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
to ja pokaże jeszcze jeden mój beznadziejny domek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
a to domek,który zrobiłam w 36minut...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze mam takie pytanko czy jak wykasuje z konta zdjecia które tu umieściałam to beda sie tu jeszcze wyswiatlac? |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
a to mój domek
![]() caly dom z przodu ![]() cały dom z tyłu ![]() przedpokój ![]() kuchnia ![]() jadalnia ![]() łazienka ![]() salon ![]() lazienka2 ![]() pokój do pracy ![]() ![]() salonik na piętrze ![]() sypialnia ![]() łazienka 3 ![]() ogród ![]() ![]() i to by było na tyle ![]() Pozdroofka!! ![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Lilu super domek,no po prostu brak mi słów
![]() ja jeszcze odważe się dać jeden domek: ![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Nie będę pokazwyałą po kolei..
![]() ![]() PS. Wiem że są brzydkie, i że mogą się dłuuugo łądować ![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
A więc jak kiedyś dawno dawno temu obiecywałam przedstawim wam swój domek.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jak Wam się podoba? Proszę o SZCZERE opinie... ![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
To chyba dlatego ze mam serwer na interii a tam jest godzinny limit transferu. Sprobuj po 22.
Dodam jeszcze kilka zdjatek ale juz innego domu. Mam nadzieje ze sie otworza. Rowniez prosze o ocene. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
buee.. a mi sie nie wyświetlają, nie wiem czemu...
![]() oki, to mój domek, ale nie cały. Na razie tylko widok z zewnątrz, ogródek i salon. Tylko się nie smiejcie, to mój pierwszy na forum ![]() sorki, pewnie sie dlugo bedzie ładować... Pozdrawiam! |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Według mnie najlepszym domem dla simów jest domek duży najlepiej z 5 sypialniami 10 łazienkami i 4 kuchniami Napewno było by im wygodnie ha, ha ,ha
A tak na serio to napewno ma być nowoczesny ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|