|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Helena, wielkie dzięki za pomoc i poświęcenie się w napisaniu powyższego posta. Już próbuję to naprawić. Cieszę się, że podzielasz z nami taką wiedzę. Link działa i nie ma wirusów. Zaraz opiszę czy da się swobodnie grać.
![]() --Edit 1-- Nie działa. :/ Być może to wina Windows. Pozatym problem stworzyła aktualizacja. --Edit 2-- No! Teraz działa. Zgapiłem się i nie wypakowałem pliku. Aha, tak naprawdę to Windows uznał TS3 za wirus gdy ten szukał pliku i zamykał grę.
Ostatnio edytowane przez theqatrick : 11.12.2011 - 14:02 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Nie ma sprawy, trzeba sobie pomagać. Wczoraj wieczorem buszowałam w necie, szukając rozwiązania no i znalazłam... A skoro ten sposób działa, warto gdzieś go zamieścić, aby inni też mogli z niego skorzystać
Linki, które podałam są osobiście przeze mnie przetestowane, więc o żadnych wirusach nie mogło być mowy (przynajmniej mój Avast nic nie wykrył). Zresztą nie wstawiłabym specjalnie żadnego pliku, który jest zainfekowany. A ten program też się świetnie spisuje - zaktualizował mi kilkaset (nie przesadzam) plików w grze, chociaż posiadam najnowszą aktualizację (10.0.96).Kiedy nie działa już nic (aktualizowanie nowych sterowników, wgrywanie bibliotek DirectX, odkurzanie kompa, skanowanie nieoficjalnych dodatków, granie w trybie okienkowym, wyłączanie CPU Recover przy karcie ATI, skanowanie komputera antywirusem i korzystanie ze sposobu Anie, który opisała na blogu), wtedy pozostaje tylko ten myk z wgraniem brakującego pliku .dll. Cieszę się, że i u ciebie wszystko gra
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
Ale na błąd zapisu jest jedna rada. Zerknij na ten post: http://forum.thesims.pl/showpost.php...0&postcount=10 Od jego opublikowania minęło już trochę czasu i jak dotąd ani razu nie zdarzyło mi się, aby wyskoczył mi jakikolwiek błąd zapisu Wcześniej tak dawał mi się we znaki (szczególnie od instalacji WP), że myślałam już o całkowitym zaprzestaniu grania w trójkę.
|
|
|
|
#5 |
|
|
Zgadza się, mam Vistę i same z tym problemy, trochę inaczej operuje się ustawieniami bo nie ma tych samych ikon co w xp albo trudno je znaleźć. Co do błędu 12 to niestety mam mniej niż 3GB ramu więc ten sposób chyba nie zadziała, niemniej dzięki za chęć pomocy.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Hej mam problem z grą jak włącza się u mnie ekran startu to mi wyskakuje okienko jakieś skanuje coś i się wyłącza w grze mam tylko 1 mod zainstalowany na to żeby sierść koni sie nie błyszczała i co mogę w tej sytuacji zrobić?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Wywal mod i zobacz czy będzie to samo.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Xou. gra mi się wyłącza jak wejdę w menu do zakładki ,,do wysłania" może to problem aktualizacji?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Cytat:
Moje Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3. |