![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam, mam problem
Zrobiłam nowego windowsa i zainstalowałam The Sims 2 (wiele razy to robiłam i na tym kompie i wykluczony jest problem związany z brakiem czegoś w grafie lub tp.). Ale coś dziwnego się dzieje. Niektóre modele twarzy lub raczej jej braku, są czarne. Simy nie maja twarzy. Zrobiłam simkę, grałam troszkę - w zasadzie urządzałam dom i wyłączyłam. Przy drugim włączenie ta simka nie miała twarzy. W trybie tworzenia rodziny niektóre modele simów (z tych gotowców) tak samo. Gdy gram moja "para narzeczonych" w Miłowie zaprosiłam sąsiadów i np. Dina nie ma twarzy! Co któryś sim też! Np. jeszcze babka z klubu ogrodowego. Umieszczę fotki. Czy ktoś wie, jak mogę to naprawić bez konieczności instalacji tego od nowa? Strasznie to długo trwa + łatki, a nawet bez nich musze poświęcić na to sporo czasu :/ Plis help!!! FOTKI: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mi się coś podobnego zrobiło po wgraniu moda, który zamieniał te maxistowskie twarze na bardziej realne, tylko miałam niebieskie
![]() i czasami przy zmianie przy pomocy kodu na inną grupę wiekową sie robiło. Rada: wyrzuć moda, jeżeli takowego posiadasz ![]() Rada 2: spróbuj pozmieniać wygląd twarzy (lusterkiem, lub za pomocą Insemenatora). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a może wgrywałaś jakieś dodatkowe akcesoria typu fryzury, kolory oczu z innych stron? jesli tak to pokolei wyrzucając je z folderu download do innego włączaj simsy i sprawdzaj czy nadal jest czarna twarz. ja tak miałam po właśnie ściąganiu i sprawdzałam pliki aż znalazłam jeden który to powodował.... po usunięciu go z twarzami było ok....
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ale czy taka czarna twarz pojawiła się tylko u jednego sima czy może u kilku ? Uważam, że jest to wina jakiegoś dodatku który ściągnęłaś i odnosi się on właśnie twarzy (np. piegi, oczy, usta, makijaż).
![]() |
#5 |
|
![]()
nie mam chwilowo możliwości, aby to sprawdzić, ale chyba będę musiała pościągać dodatki od nowa, bo nie mam pojęcia, które są które
![]() Te czarne twarze mają niektóre simy, o jakiejś specyficznej urodzie - nie wiem jakiej, ale niektóre modele mają, inne nie ![]() Pomogło!!! Usunęłam wszystkie hacki oczu, ściągnęłam jedne skąś indziej i mam ładne oczy, a jednocześnie bez tych plików, który mi czynią czarne twarze. I nic nie musiałam robić w lustrze. Wystarczyło usunąć z folderu Downloads i tyle ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 20.12.2008 - 19:29 Powód: nie pisz dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
właśnie mam ten sam problem.. zainstalowałam "the sims 3" i chciałam w końcu pograć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zaczne od tego iż nie moge tworzyc własnych tematów jednak proszę o pomoc .
Otóż mam taki mały problem, posiadam The Sims 2 + różne dodatki, ostatnim dodatkiem jaki instalowałam by " Czas Wolny " ale mniejsza oto, przejdźmy do setna sprawy. Problem polega na tym że obecnie nie posiadam płyty " TS2 Czas wolny " i nie moge uruchomic gry bez tej płyty ( a narazie nie zapowiada się na to bym nabyła takową wersje gry bądź nowszą i chciałabym w takim razie prosic was o pomoc . Czytałam i słyszałam dużo o deamon tools (posiadam go), bo ponoc dzięki temu programowi można odpadac TS2 bez płyty ale z tego co się orientuję to trzeba posiadac płyte by móc utworzyc z niej wirtualny dysk czy coś w tym stylu, ale dziś przypadkiem przeczytałam na innym forum komentarz : " crack nie pomoże, ściągnij takie coś jak MINI IMAGE i emuluj np. w daemon tools po ściągnięciu zajmuje 4mb a wypakowaniu 700 zawiera puste pliki dzięki którym gra "myśli" że płyta jest włożona " Chwile po tym poszperałam w internecie i ściągnełam mini image cd, i teraz problem jest taki, że nie mam pojęcia co dalej zrobic . Mam nadzieję że objaśniłam mój problem w miare prosto i zrozumiale . Z góry dziękuję za pomoc |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|