![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odcinek IV
Zanim jeszcze zdążył wyjść z muzeum znalazł kasę na ziemi ![]() ![]() Mało tego... Nagle zadzwonił telefon: - Brawo! Wygrał Pan 1 000 000 zł w bombie z kasą!!! To jedyny taki teleturniej w którym... - Ale skąd Pani wie gdzie jestem? ![]() - Przesyłka nadejdzie pocztą! I rzuciła słuchawkę... Dziwna facetka... Tylko, że Sam był już bezdomny... To jak ma odebrać paczkę? ![]() Nagle podbiegł do niego chłopczyk - Przepana! Mogę umyć pański samochód? - Sa... Samochód? O czym ty mówisz? - Przecież dostał Pan olbrzymi spadek! - Jaki znowu spadek ![]() - Jak można zapomnieć, że jest się najbogatszym człowiekiem świata? A ten dom to przecież pańska willa...- Powiedział chłopczyk wskazując palcem... - Gdzie? ![]() ![]() Otóż stali obok olbrzymiej posiadłości... - Hura! Mam wille o jakiej zawsze marzyłem! Jak się nazywasz chłopcze? - Maciek przepana... - Maćku... Od teraz możesz zawsze myć mój samochód... - Dziękuje Panu! Bardzo dziękuje! ![]() ![]() Sam zaznawał wygód i luksusów do dnia... Gdy przechadzał się po swoim parku z jedną z Jego wielu dziewczyn... ![]() Coś siedziało w krzakach... To był... :ph34r: ------------------------------ To będzie straszne :ph34r: |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|