![]() |
#1501 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.ok 20mb 2.nie 3.zastepuja te z gry,wiec nie jest tak jak w 2 |
|
![]() |
|
![]() |
#1502 |
Guest
|
![]()
Mam spory ogródek, co oznacza dużo warzyw i owoców. Ktoś wie jak włozyc cała ilośc do lodówki. Bo te klikanie pojedyncze mnie ...... Rozumiecie.
|
![]() |
![]() |
#1503 |
Guest
|
![]()
Próbowałam tymi sposobami, co mi podaliście, włączyć okno kodów. Nadal nic.
Upadła dusza - nie mam żadnego programu, który używa skrótu Shift + ctrl + c. |
![]() |
![]() |
#1504 |
Guest
|
![]()
spróbuj jeszcze tych sposobów
ctrl+shift+Windows+c-u mnie tak się okno otwiera albo ctrl+shift+alt+c |
![]() |
![]() |
#1505 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Guest
|
![]()
Czy da się jakoś ustawić, żeby kiedy w opcjach lodówki wybiorę "zjedz obiad/kolacja/lunch - homar z wody/hamburger itp." to po zrobieniu tej potrawy sim od razu będzie ją jadł? Czy musi być bardzo głodny żeby ją zjeść bez polecenia?
Czy nastoleni simowie mogą ze sobą chodzić? ![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie dotyczące awansów. gdzie jest napisane, co trzeba zrobić aby uzyskać awans ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Guest
|
![]()
jak dostajesz awans to ci pisza nad czym trzeba popracowac, na czym sie skupic. poza tym masz w zakladce praca po prawej stronie takie mordki z opisem wymagania. mordka mowi ci na ile wypelniasz potrzeby do pracy. i tyle
|
![]() |
![]() |
#1509 |
Guest
|
![]()
tak, mam Shift+Ctrl+C.
|
![]() |
![]() |
#1510 |
Guest
|
![]()
hej, czy u was też można normalnie zajrzeć do domu sąsiadów bez zmiany aktywnej rodziny?
Bo normalnie wcześniej gdy zajrzało się przez okno to jedynie widziało się pustkę i simów stojących jak słupy :p a teraz mogę bez odwiedzania ich podglądać ich domy wewnątrz i patrzeć na ich normalne życie xD ba! nawet mogę im na złość wyłączać telewizory, zmieniać stacje w radiu xD szkoda tylko że mogę oglądać połowę domów X.x reszta nadal jest tak jak było wcześniej to jakiś błąd czy co? bo jeżeli wprowadzili to w łatce to powinno widać wnętrza wszystkich |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|