![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Jak to się stało, że nie skomentowałam?
![]() Victoria całkiem ciekawie się prezentuje, aczkolwiek ma jakiś dziwny wyraz twarzy ![]() Prezentacja jak zwykle powala, przyznam, że najbardziej podoba mi się zdjęcie przedostatnie Wprawdzie nie jest to twoja najlepsza simka, ale zła nie jest ![]() 7.5/10 pozdrawiam |
![]() |
#33 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Duży + za prezentację
![]() ![]() 10/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się te Twoje prezentacje
![]() Policjantka bardzo ładna, jednak nie pasuje mi ten papieros. Taki sztuczny. |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Broda trochę za wąska i kości policzkowe za wysoko, ale jest ok. Ciekawa prezentacja
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze, które okazały się całkiem pozytywne
![]() Przyznam, iż zastanawiałam się nad tym papierosem - u Viki na bank lepiej wyszłoby cygaro - no ale w SimPE nie siedze, a o cygarze wcześniej nie pomyślałam ![]() Niedługo dodam kolejną simkę, bądź sima ![]() Ostatnio edytowane przez Volturia : 30.06.2009 - 23:16 |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Dobra. zero ocen. zero simów ;p nie no. taka nie bede
Mam już gotową parkę. tylko, ostatnio mam trochę zamieszania. pewnie niedługo pokaże wam tę jakże niecodzienną prezentację ![]()
![]() |
#38 |
|
![]()
Victoria bardzo mi się podoba - jest genialna. Jeszcze ten papieros fajnie wygląda (gdzie go znalazłaś? ;]). I aranżacja pokoju (zawsze zwracam na to uwagę xD) jest świetna. No i ten facet - jak on mógł xd. Czekam na następne.
Pozdr ;*. |
![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 26
|
![]()
Sposób prezentacji rzeczywiście ciekawy, co do simów... No to może po kolei:
- Jane faktycznie na jednym ze zdjęć wygląda trochę staro, ale jej twarz nawet mi się podoba. Dość ciekawa. BTW: chyba można jednocześnie być kobiecą pięknością i zasadniczą babką? Bo to pierwsze odnosi się do urody, a drugie raczej do charakteru (tak myślę). - Vincent (co ja mam z tym imieniem; co słyszę: Vincent, zaraz dodaję w myślach "Van Gogh" ![]() - Anike - średnio mi się podoba. Jakaś taka... nijaka? (To tylko moje zdanie!) - Victoria - nawet ciekawa. Może nie piękna, ale... no i jeszcze ta prezentacja. Rozbawiła mnie. |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
O kurde, ale ci dwoje są zegzi :*
Daj ich do pobrania ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|