|
|
#271 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
@up: Ej, bo mi całą akcję zgadniesz, łącznie z zakończeniem :c
To z kim lał się pan Wing, hmm, nie wyjaśni się ![]() Dzięki za wszystkie dotychczasowe komenty ![]() @Hnat: Dzięki za wyłapanie błędów ![]() Co do myślników- jestem tak nauczona pisać i nie wiem czy ma to sens, by po tylu latach takiego pisania to zmieniać. Masz ciekawe spostrzeżenia Zgodzę się- historia Lily z "Szansy" rzeczywiście przypomina mit o Odyseuszu, aczkolwiek w ostatecznym momencie wyjdzie, że nie wszystko się zgadza. Jeśli chodzi o tą bójkę to w pierwotnych założeniach miała być spowodowana właśnie przez Szymona, ale odeszłam od tej myśli, gdyż oboje siedzą w dwóch zupełnie różnych więzieniach (Szymon odsiaduje wyrok, Dustin jeszcze nie). Podejrzeń dot. Rudka i Julki nie skomentuję, powiem tylko tyle, że być może będziesz zaskoczony tym co się będzie działo przy końcówce FS. Jeśli dobrze pójdzie, to do końca tego tygodnia pojawi się odcinek Mam już prawie gotowy początek (ok. 2 stron). Wyszedł tak... niebanalnie, aczkolwiek coś takiego pojawiło się już w 2 części 5 odcinka ;] A z resztą- zobaczymy, czy reszta wyjdzie podobnie... W każdym razie 21 część zapowiada się na bardzo długą.
Ostatnio edytowane przez Liv : 01.07.2009 - 21:56 |
|
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Guest
|
Faktycznie Liv zbieg okoliczności
Ale pojawi się jeszcze jeden....może nie aż tak widoczny ale będzie Nie mniej powiem tak : Dustina nie darzę zbytnią sympatią. Nie wiem czemu...Bardziej podoba mi się Rudek Chociaż imię bardziej pasuje mi do jakiegoś futrzaka hihi. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to porównanie ![]() Fabuła wciągająca. Opowieść o życiu przeciętnej rodziny, która zmaga się z niecodziennymi problemami, jakim jest np. areszt i porwanie. Lily bardzo ładna, taka subtelna i delikatna. Niech tylko uważa na swoje serduszko, żeby ktoś inny nim nie zawładnął ![]() 10/10 |
|
|
|
#273 |
|
Reputacja: 15
|
Jakoś nie widzę celu uieszczania dat, skoro nie jest to forma pamiętnika.
Błędów było parę, ale wszystkie wymienili moi poprzednicy. I ciekaw jestem też, co takiego będzie przy komentowaniu następnego odcinka.... ktoś zemrze?! pozdr.
|
|
|
#274 |
|
Guest
|
@up:"Ktoś zemrze", przepraszam, co zrobi? Odcinek jak zwykle fajny, przepraszam, że nie było mnie tyle na forum ale byłam na niezapowiedzianych wakacjach i nie miałam czasu, żeby napisać... no 1oOoOoOoOoOoOoO/1o
|
|
|
|
#275 |
|
Guest
|
No dobra, to i ja sie ujawnie
Juz dawno chcialam, tylko nie mialam czasu sie rejestrowac. co do fs - uwielbiam! jedno z moich ulubionych, przeczytalam wszystkie czesci, i musze przyznac, ze Twoj styl, chociaz zawsze fajny, bardzo sie poprawil ;] Dopracowane szczegóły, super opisy i dialogi, a te fotki! Cud, miód i orzeszki ![]() Ale ja też mam mieć prawo pretensje - dawaj mi tu następny odc! ;D |
|
|
|
#276 |
|
Reputacja: 10
|
Dokładnie! [ Bartek
] przynajmniej zrób to zanim wyjadę
|
|
|
|
#277 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
No tak- kiedyś musieliście się zacząć upominać :/
Mam (bardzo?) złe wiadomości- prześladuje mnie coś w stylu braku weny. Zamiast wieczorem (bo to najodpowiedniejsza pora) siąść, odpalić Worda i wyobraźnię ja sobie gram i moja wyobraźnia działa, ale w innym kierunku. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że ubzdurałam sobie, że odcinek ma wyjść lepiej niż zwykle (tak, moi drodzy, może być lepiej , a początek jest właśnie tak zaczęty (a jak wiadomo, reszta nie może odstawać).Wyjątkowo mi zależy, gdyż ten odcinek ma być w pewnym sensie przełomem i w przypadku niektórych czytelników spełnieniem ich podejrzeń. Przepraszam za utrudnienia i proszę o cierpliwość ;/ |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Reputacja: 10
|
Dobra, jeszcze ja
![]() To tak... odcinek bardzo mi się podoba, ale myślę, że raczej nie będzie żadnego romansu pomiędzy Lily a Bartkiem? ;> Oceny nie trzeba, czekamy jednak na następny. EDIT: Z cierpliwością czekamy, jak poprosiłaś
|
|
|
|
#279 |
|
Guest
|
no Liv juz koniec tygodnia więc oczekujemy następnego odcinka
![]() dzis albo przynajmniej jutro
|
|
|
|
#280 |
|
Guest
|
W takim razie ja tam wole poczekac az wena wróci
lepszy odc po dlugim czasie, a dobry, niz gdybys miala wstawiac taki `na odwal`. A znając poprzednie odcinki moge sie spodziewac ze warto bedzie czekać ;>
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|