Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.04.2004, 20:10   #181
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

to w ogole jakies podejrzane. mikolaj w domu przez 2 dni?! to troche dziwne... :unsure: mi tez on przychodzi tylko jak sa ciastka, inaczej sie nie da. <_< oj cos mi sie wydaje, ze ktos tu kreci...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.04.2004, 20:44   #182
Marilyna
Guest

Domyślnie

Piszecie o jakimś miśku, a u mnie nie ma żadnego Miśka tylko jest Misia. Misia, czyli pani miś, ponieważ ma różową kokardkę na głowie, a nie sądzę aby pan miś nosił kokardkdę... Mikołaj jeszcze do mnie nie zawitał, chyba jestem niegrzeczna...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.04.2004, 20:49   #183
Kama2002
Guest

Domyślnie

Hmm... U mnie nie ma Misi Od czego zależy czy ma się Niedźwiadka Niejadka czy Misię (i jak się dokładnie ona nazywa?)
Żeby przyszedł Mikołaj trzeba: kominek, Ciasteczka Babci Halinki i żeby tradycji stało się zadość (to niekoniecznie) - choinkę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.04.2004, 21:10   #184
Marilyna
Guest

Domyślnie

Nazywa się Nedźwiadka Niejadka i jak już wspomniałam, ma różową kokardkę na głowie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 06:10   #185
moonlight
Guest

Domyślnie

U mnie był Misiek, pojaiwł się już w Balandze. Wyżerał mi rzeczy ze śmietnika. A potemz instalacją zwierzaków i abry pojawiał się ponownie. W abrze wyżerał mi już miód, prostak jedne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 07:39   #186
Nyśka
Guest

Domyślnie

I z tą choinką to głupie bo od choinki powinien przychodzić.(no chyba robiąc tę grę nie myśleli o Polsce.Bo w maszym kraju to przystraję sie choinki a nie kominki.) A więc życie w simach to życie jak w Ameryce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 12:50   #187
Simfanka#1
Guest

Domyślnie

no. masz racje! <_< na kominku brakuje tylko skarpet na prezenty! hehe! :lol:
u mnie potrzebna jest choinka, bo inaczej nie przychodzi mi Mikolaj. i mialam tylko Misia, a Mis nigdy. ciekawe dlaczego...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 12:53   #188
Lilu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by (ZuJotek)@Apr 24 2004, 09:49 PM
U mnie raz mikołaj przyszedł (miałam postawionego kurczaka i włączony telewizor) położył prezenty, skosztował kurczaka, a ja szybko skasowałam kominek, on podszedł usiadł na kanapie i ogłądał telewizje, jadł obiat, pszytulał dzieciaki (tak było przez 2 dni) a potem pszyszedł do chaty (a właściwie się pojawił) taki niski gostek ubrany na zielono, podszedł do mikołaja powiedział mu coś(blebleble) i obaj znikneli, próbowałam to jeszcze pare razy ale się nie udawało!
a to naprawdę baaaaaaaaardzo ciekawe, bo jak przychodzi Mikołaj, to siem status kupowania i budowania AUTOMATYCZNIE wyłącza, więc ktoś tu ścieme w żywe oczy wali... <_< <_< <_< <_< <_< <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 12:59   #189
Nyśka
Guest

Domyślnie

No właśnie a jak by co to tryb kupowanie pokazuje się ale nie zawcze jak mikołaj odchodzi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.04.2004, 13:32   #190
sephiroth
Guest

Domyślnie

To było wredne kłamstwo i juz. Ja bym mu dał ostrzeżenie za łamanie regulaminu (niby go nie złamał ale bym mu dał).
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania