![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
W całym domu najbardziej mi się podoba bryła oraz salon - czerwień i drewno sprawia wrażenie gorącej i pikantnej atmosfery
![]() Ogród jest wg. mnie nieudany przez zbyt równomierne rozmieszczenie podobnych roślinek - sprawia wrażenie nieuporządkowanej dżungli, zapuszczonego podwórka ![]() Kuchnia jest ładna, tylko nie wieszamy szafek na oknach ![]() Jadalnia - nic ciekawego, nie podoba mi się podłoga, która nie pasuje do reszty wystroju. Kafelki w łazience powinny uporządkowane - w numerze 1 takie nie są, popracuj nad tym. W Twoim pokoju wypoczynkowym na pewno bym się nie zrelaksował - ta zieleń jest bardzo przytłaczająca. Wystrzegaj się stosowania jednolitego koloru w całym pomieszczeniu - widać, że chciałeś dobrze, ale przyniosło to odwrotny do zamierzanego skutek ![]() W sypialni zastosowany jest zbyt intensywny bordowy na wykładzinie, a granat na etażerkach przeraża - cały szkielet takiego mebelka powinien być utrzymany w jednym kolorze. Podobna historia w łazience nr 2 - zbyt intensywny granat zniechęca oko do oglądania całości pomieszczenia. Reszta pokoi świeci pustką. Jak dla mnie musisz popracować nad doborem odpowiednich kolorów (najlepiej pastelowych) oraz stosowaniem odpowiednich ozdób w rozsądnej ilości ![]() pozdrówka ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|