![]() |
#111 |
Guest
|
![]()
II odcinek ---> "Ślepa miłość"
![]() Darek tak kochał Martę że poprosił ją o rękę i niedługo po tym wzięli ślub. ![]() Tuż po ślubie urodził się im wspaniały syn. ![]() Lecz jak to w każdym małżeństwie bywają kłótnie.Darkowi nie podoba się to że Marta go unika i niema ochoty na troszke rozrywki. ![]() Darek postanowił robić to samo co Marta robiła jemu.Gdy jej zebrało się na troszkę zabawy to on ją odrzucał.Jednak zbyt długo bawił się jej kosztem.Złamał jej serce...już go nie kochała... ;( ![]() ...więc Marta znalazła sobie drugiego....Darek żałował tego co zrobił ![]() Następnego dnia wytknął jej to co zrobiła i powiedział że nigdy jej tego nie wybaczy... ![]() Był tak zmęczony i załamany że dostał ataku padaczki... Koniec odcinka II III odcinek juz niedlugo !! |
|
![]() |
#112 |
Guest
|
![]()
III i ostatni odcinek "Ślepej miłości"
![]() Gdy Darek przebudził się i poczuł już lepiej wiedział co zrobi...musiał tylko porzegnać się z synkiem...a ten śpiąc nie wiedział o tym że już nigdy nie zobaczy ojca...;( ![]() ...Darek wiedział że jedynym wyjściem jest śmierć...tak...skoczy z trampoliny i utonie...(a on nieumie pływać) Już miał skakać aż usłyszał za sobą głos Marty -Nie rób tego!! Ja nie chciałam...wszystko się ułoży...proszę..NIESKACZ!! Ale było już za późno...skoczył...Marta nie mogła uwierzyc...zaczęła płakać... - I co ja powiem Filipowi...on jest jeszcze taki mały... ![]() Następnego dnia odbył się pogrzeb...gdy wszyscy się rozeszli Marta z Filipem zostali nad grobem...Wciąż nie mogli wierzyć że jeszcze wczoraj jedli razem z Darkiem kolację...Filip bardzo przeżył śmierć ojca...a Marta miała wyrzuty sumienia...;( THE END |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]()
Teraz!!!!
Odcinek III!!!! Przedostatni ![]() ![]() Odwrócił się, ale nic nie widział! W pokoju było okropnie ciemno :ph34r: ![]() Po chwili jednak dostrzegł, że znajduję się w kawiarni... ![]() Więc stanął przy stoliku i spostrzegł się, że nie ma kasy : ph34r: Na szczęście siedzący obok pijak postawił mu drinka po czym zaproponował... ![]() -Wiesz <mlask> -Co? -Widzę, że nie za dobrze Ci się wiedzie <mlask> -Nigdy mi się dobrze nie wiodło... -Mam propozycję... ![]() Sam poparzył z politowaniem na pijaka i powiedział -A co ty mi możesz zaproponować? -Złoto... I wszelkie dobro materialne... Ale w zamian chcę Twoją duszę... ![]() Sam pomyślał sobie: „Co mi szkodzi? Przecież to niewinny pijak... Nic mi nie zrobi, a poza tym przydałoby się trochę grosza...” Więc powiedział: -Umowa stoi! ![]() I wyszedł uszczęśliwiony z baru... Koniec odcinka III |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]()
Odcinek IV
Zanim jeszcze zdążył wyjść z muzeum znalazł kasę na ziemi ![]() ![]() Mało tego... Nagle zadzwonił telefon: - Brawo! Wygrał Pan 1 000 000 zł w bombie z kasą!!! To jedyny taki teleturniej w którym... - Ale skąd Pani wie gdzie jestem? ![]() - Przesyłka nadejdzie pocztą! I rzuciła słuchawkę... Dziwna facetka... Tylko, że Sam był już bezdomny... To jak ma odebrać paczkę? ![]() Nagle podbiegł do niego chłopczyk - Przepana! Mogę umyć pański samochód? - Sa... Samochód? O czym ty mówisz? - Przecież dostał Pan olbrzymi spadek! - Jaki znowu spadek ![]() - Jak można zapomnieć, że jest się najbogatszym człowiekiem świata? A ten dom to przecież pańska willa...- Powiedział chłopczyk wskazując palcem... - Gdzie? ![]() ![]() Otóż stali obok olbrzymiej posiadłości... - Hura! Mam wille o jakiej zawsze marzyłem! Jak się nazywasz chłopcze? - Maciek przepana... - Maćku... Od teraz możesz zawsze myć mój samochód... - Dziękuje Panu! Bardzo dziękuje! ![]() ![]() Sam zaznawał wygód i luksusów do dnia... Gdy przechadzał się po swoim parku z jedną z Jego wielu dziewczyn... ![]() Coś siedziało w krzakach... To był... :ph34r: ------------------------------ To będzie straszne :ph34r: |
![]() |
#115 |
Guest
|
![]()
Oj jto ja Ci tłumaczę a tu takie rezultaty <_< bez komętaża <_<
|
![]() |
#116 |
Guest
|
![]()
Dziciom poniżej lat 10 zabronione!!!
Poczekaj na wszystkie obrazki ![]() Już? Odcinek V ![]() Coś siedziało w krzakach :ph34r: ![]() To była Śmierć czyhała na Sam’a i na Jego życie! :ph34r: ![]() Wyskoczyła i rzuciła się na Niego, ale niestety ucierpiała jedna z dziewczyn Sam’a ![]() Sam zaś schował się w swoim domu, za oknem by widzieć jak śmierć rozszarpuję jego ochroniarzy... Nagle gdy Śmierć już zabiła wszystkich i biegła w stronę okna, by przez nie przeskoczyć i rozszarpać Go żywcem! ![]() Sam... Zrozumiał... To był Jego koniec... Ale to nie Śmierć Go dopadła... On zemdlał i leżał na podłodze... Umierał... Tak... Przed Jego oczami zrobiło się jasno... I... Zrozumiał sens życia... Bo tu nie chodzi o to by zdobyć kasę czy mieć powodzenie... To nie jest Sens życia! Umrzeć przez zatrute piwo z baru, gdy za oknem czyha kostucha... <_< Koniec... Mam nadzieję, że się podobało... ![]() |
![]() |
#117 |
Guest
|
![]()
UWAGA!
Prace nad M.A.T.R.I.X. zostały wznowione. Pracę będę kontynuował ja za zgodą autorki pomysłu Lori. Premiera po zakończeniu prac nad Piano( około tydzień-góra). Wkrótce na forum |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]()
Aniu super odcinek
![]() ![]() I mam jeszcze jedno pytanko do wszystkich..bo mam pomysl na fotostory..ale niewiem czy lubicie takie cos jak ja chce zrobic...moje story ma byc o mlodej nastolatce ktora zakochuje sie w chlopaku lecz bez wzajemnosci..i...rozne jej przygody..pytam was bo niewiem czy jest sens wogole robic cos takiego..ok czekam na odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Guest
|
![]()
Mathea mnie tam sie Twój pomysł podoba...horror już był to może teraz coś innego dal odmiany..
|
![]() |
#120 |
Guest
|
![]()
Hmm...Ja bym tam wolała horror albo takie problemy nastolatki że popadła w złe towarzystwo, pali i ćpa a potem spotyka cud chłopaka który ją wyciagnie z tego nałogu.A po chwili okaże się ze cud chłopak ja zgwałcił.I ona przezyła szok.Trudno jest jej komukolwiek zaufac.A gdy spotyka prawdziwą miłość (choć ona o tym niewie) nie moze bo trudno jest jej mieć do kogos jeszcze zaufanie.Ale tam po jakimś czasie sa parą.Ale ten synek znalazł sobie kochanke i ona się o tym dowiaduje.........i.t.p takie cos to by było extra
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|