![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Dzięki leniwiec
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow... Piękna
![]() Faktycznie taka mangowa, ale nie przesadzona ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
Dzięki Sendri
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Guest
|
![]()
Simka ma śliczne oczy, makijaż jeszcze bardziej je podokreśla przez co są naprawde piekne. Fryzura jest bardzo ładna, pasuje do simki. W makijażu nie podoba mi się jedynie kolor ust. A jesli chodzi o usta to wydaje mi się że są troszke za nisko, gdyby były ciut bliżej nosa myśle że lepiej by wyglądała.
Simka jest bardzo ładna. |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Dzięki duszyczko
![]() ![]() ![]() Ktoś jeszcze oceni? Ostatnio edytowane przez Mizia : 07.07.2009 - 11:59 |
![]() |
#107 |
|
![]()
taak. Troche mangi i anime zarazem, cóż. Bardzo w porządku. Dobrze widać dopasowujesz kształty twarzy do włosów, za to wielki plus ;] Ogólnie na pewno ładniejsza od poprzedniej, ale wiem, że stać cię na coś więcej
![]()
![]() |
#108 |
|
![]()
OMFG! BŁAGAM DAJ SUZANNE DO ŚCIĄGNIĘCIA!
Ona jest cudowna, kawaii, sugoii, kirei... eee... OMOCHIKAERIII!!!~~~~~~ Plosem? ^^ 10/10 oczywiście.
#109 |
Guest
|
![]()
Jak już kiedyś pisałam - moich tworków nie znajdziecie nigdy raczej w dziale downloads. Mam wiele dodatków z sieci i nie wiem skąd pochodzą
![]() Wiadomość na teraz i na przyszłość - zainteresowanych moimi simkami kieruję na mój profil - zostawcie tam jakąś wiadomość z mailem najlepiej i simka do was powędruję ![]() Volturcia aleś mi przycukrowała ![]() Ostatnio edytowane przez Mizia : 08.07.2009 - 13:36 |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
Suzanne jest rzeczywiście prześliczna
![]() Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi tę (zabitą xD) niedoszłą żonę gostka z FBI z Death Note (wiem, zagmatwałam xD) 10/10 PS To jak, pokażesz mi tę simkę? ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|